Ανοιχτή η πόρτα της ΕΠΟ για τον Πλούταρχο, τα είπε με Γραμμένο και ηγεσία

Ποδόσφαιρο
Ανοιχτή η πόρτα της ΕΠΟ για τον Πλούταρχο, τα είπε με Γραμμένο και ηγεσία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ ήταν ο μοναδικός παράγοντας εκτός Ε.Ε. που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Η σημερινή κλήρωση της Γ’ Εθνικής στα γραφεία της ΕΠΟ ήταν κεκλεισμένων των θυρών για τους εκπροσώπους σωματείων και Ενώσεων, ωστόσο το Ηράκλειο και η Κρήτη είχαν τον δικό τους άνθρωπο στην διαδικασία.

Ο Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης ήταν ο μοναδικός παράγοντας εκτός Ε.Ε. και στελεχών Επιτροπών που βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας, έχοντας εξασφαλίσει ειδική άδεια, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργανώσεων και υπεύθυνο της κλήρωσης κ. Παναγιώτη Δημητρίου (πρόεδρος ΕΠΣ Αθηνών) να κάνει ειδική αναφορά στον Ηρακλειώτη παράγοντα, τονίζοντας ότι «είναι τιμή η παρουσία του».

Μάλιστα ο κ. Κουτεντάκης προσπάθησε να διορθώσει το ζήτημα με τον Πόρο και τον ΠΟΑ, καθώς ξεκίνησε η κλήρωση του κρητικού ομίλου χωρίς να έχει τεθεί υπόψιν της Επιτροπής το αίτημα για κλειδάριθμο (έχουν κοινή έδρα φέτος στο Ατσαλένιο). Τελικά η κλήρωση προχώρησε και μετά το τέλος της υπήρξε επικοινωνία με μεσολάβηση Κουτεντάκη, ώστε όταν συμπίπτουν οι εντός έδρας αγώνες ο Πόρος να αγωνίζεται Σάββατο και ο ΠΟΑ Κυριακή.

Ο κ. Κουτεντάκης στο περιθώριο της κλήρωσης είχε συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο και την ηγεσία της Ομοσπονδίας (Αστέριο Αντωνίου, Παναγιώτη Δημητρίου, Παναγιώτη Διακοφώτη) σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ποδόσφαιρο και τις δυσκολίες που υπάρχουν λόγω COVID-19. Εκφράζεται πάντως η αισιοδοξία ότι τόσο στην Γ’ Εθνική, όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα, θα επιτραπεί η παρουσία θεατών σε ένα ποσοστό αναλογικά με τη χωρητικότητα κάθε γηπέδου. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με την διαιτησία, την ΕΠΣ Ηρακλείου κ.α.

Με την δυναμική παρουσία του στην ΕΠΟ ο Πλούταρχος της ΕΠΣΗ επιβεβαίωσε ότι αποτελεί έναν αγαπητό παράγοντα και ισχυρό κεφάλαιο από το Ηράκλειο στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News