Παρά την ήττα άφησε καλές εντυπώσεις ο Άρης

Ποδόσφαιρο
Παρά την ήττα άφησε καλές εντυπώσεις ο Άρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σάλκε επικράτησε 1-0 σε φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία…

Ο Άρης συνεχίζει να προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας σεζόν, με τους κίτρινους να δίνουν ένα δυνατό φιλικό στην Αυστρία απέναντι σε μία από τις παραδοσιακές ομάδες της Bundesliga, την Σάλκε. Η ομάδα του Ένινγκ ηττήθηκε με 1-0, όμως άφησε θετικές εντυπώσεις, καθώς παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Οι κίτρινοι πίεζαν ψηλά εμποδίζοντας την ανάπτυξη των Γερμανών και σημείωσαν καλές ευκαιρίες στο α' ημίχρονο. Πρώτα στο 18' απείλησαν με τον Μαντσίνι, στη συνέχεια έφτασε κοντά στο γκολ στο 31' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκανέα, ενώ λίγο πριν το ημίχρονο ο Ρόουζ αστόχησε με το κεφάλι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά και έκαναν στο 47' το 1-0 με τον Κουτούτσου. Ο Τούρκος έκανε την είσοδό του στην περιοχή ντριμπλάροντας την άμυνα του Άρη και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 57' ο Άρης είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία, αλλά όυτε Μαντσίνι, ούτε ο Φετφατζίδης κατάφεραν να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άρης συνέχισε την θετική εικόνα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης, παρά τις πολλές αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Μίχαελ Ένινγκ. Οι κίτρινοι συνέχιζαν να πιέζουν ψηλά και να δημιουργούν κινδύνους, χωρίς ωστόσο να σημειώσουν το γκολ της ισοφάρισης.

Σάλκε (Βάγκνερ): Φέρμαν, Μεντίλ, Καμπάκ, Ναστάζιτς, Ουτ, Σερντάρ, Μπενταλέμπ (46' Μέριτ), Μερκάν, Ρούντι, Μποζντογκάν (46' Ματόντο), Αμλέρς (46' Κουτούτσου)

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ (62' Μαρμαρίδης), Μπαγκαλιάννης (75' Δεληζήσης), Ντάτκοβιτς, Γκανέα (62' Σενγκέρκης), Σάσα, Τζέγκο, Σάκιτς (62' Μπερτόλιο), Γκάμα, Φετφατζίδης (75' Μαρτίνες), Μαντσίνι (46' Λόπεθ)

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News