Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Επίσημο αίτημα της ΕΠΣΗ για τελικό Κυπέλλου στο Παγκρήτιο

Μετά τις χθεσινές εξελίξεις που οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα Ολυμπιακός- ΑΕΚ…

Επίσημο αίτημα στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, της Επιτροπής Κυπέλλου και της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ομοσπονδίας κατέθεσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ώστε ο τελικός του Κυπέλλου Ολυμπιακός- ΑΕΚ να φιλοξενηθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο μετά τις χθεσινές εξελίξεις που οδήγησαν στην αναβολή του με τη νέα ημερομηνία και το γήπεδο διεξαγωγής να γίνεται γνωστό την προσεχή Δευτέρα.
Η σχετική επιστολή, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Σμαραγδάκης, κοινοποιήθηκε και στις ενδιαφερόμενες ΠΑΕ, τον Δήμο Ηρακλείου, την Περιφέρεια Κρήτης και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.

Αναλυτικότερα:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου παρακολουθεί τις διάφορες ανακοινώσεις και παλινωδίες σχετικά με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και φυσικά διαβάσαμε την ανακοίνωση - εισήγηση της Αστυνομίας που αναφέρει η διεξαγωγή του τελικού να γίνει εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής.
Επανειλημμένως έχουμε εκφράσει το ενδιαφέρον και την προσπάθειά μας, με την υποβολή προτάσεων και με σκοπό να βοηθήσουμε στην εξεύρεση λύσεων σε θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου. Είναι δεδομένη επίσης η διαχρονική επιθυμία τόσο η δική μας αλλά είμαστε σίγουροι και των άλλων τοπικών φορέων (Δήμου -Περιφέρειας Κρήτης- ομάδων κ.τ.λ) για την φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων, όπως μου επιβεβαίωσε και σε προφορική συζήτηση που είχαμε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς, για το ότι δεν υπάρχει καμία αντίρρηση, αρκεί φυσικά να συζητηθούν τα επί μέρους θέματα που αφορούν ΕΠΟ και Δήμο Ηρακλείου.
Με δεδομένη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για μια άρτια διοργάνωση...
Κυρίως το γεγονός ότι η πόλη του Ηρακλείου αλλά και το νησί μας κατατάσσονται στις λιγότερο πληγείσες περιοχές της χώρας, στην πανελλαδική γεωγραφική διασπορά των κρουσμάτων λοίμωξης Covid-19 που επικαιροποίησαν οι ειδικοί του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε από εσάς να μας δοθεί η ευκαιρία να διοργανώσει η Ένωσή μας και να φιλοξενήσει η Πόλη μας (Δήμος Ηρακλείου) τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2019 - 2020 στο Παγκρήτιο Στάδιο...».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια