Τζώρτζογλου στην ΕΠΟ: «Τρελοκομείο, τρελοκομείο…»

Ποδόσφαιρο
Τζώρτζογλου στην ΕΠΟ: «Τρελοκομείο, τρελοκομείο…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου έκλεψε την παράσταση ενώ δήλωσε απογοητευμένος από τον Γραμμένο

«Τρελοκομείο» χαρακτήρισε την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, στην τοποθέτησή του κατά την διάρκεια της έκτακτης ΓΣ της Ομοσπονδίας.

Ο Ηρακλειώτης παράγοντας δήλωσε απογοητευμένος από τον Βαγγέλη Γραμμένο, τόνισε ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές αλλά και ότι οι Περέιρα, Κουκουλάκης θα πρέπει να φύγουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Τρελοκομείο, τρελοκομείο. Δεν μπορώ να καταλάβω, οι χαρακτηρισμοί που είπε ο Κούγιας γι’ αυτή τη διοίκηση, που είπε ότι είναι συνέχεια της λαίλαπας κι ενώ σήμερα περίμενε μια διοίκηση εξυγίανσης, είναι απογοητευμένος. Κι ενώ είναι απογοητευμένος, γι’ αυτή την λαίλαπα, τους λέει «γιατί δεν κάθεστε άλλο ένα χρόνο». Όσο και αν θεωρώ, ηθικό πρόσωπο τον Γραμμένο, δυστυχώς εμένα προσωπικά με απογοήτευσε. Συγνώμη φίλε Βαγγέλη, με απογοητεύσατε. Άρα θα πρέπει αυτή η διοίκηση θα πρέπει να φύγει γρήγορα. Κι εμείς εδώ κάνουμε ενστάσεις ώστε αυτή την αποτυχημένη διοίκηση να μείνει ακόμα ένα χρόνο.

Το ποδόσφαιρο είναι σε μια περίοδο αυτοκαταστροφής. Ενώ η πανδημία του κορωνοϊού είναι 3-4 μήνες, η πανδημία και ο κορωνοϊός στο ποδόσφαιρο είναι δεκαετίες. Στο κορωνοϊό θα βρούμε το εμβόλιο, ενώ στο ποδόσφαιρο ενώ το έχουμε εμείς εδώ με την ψήφο μας, δεν το αφήνουμε να βγει. Μόνο με συναίνεση, με έναν πρόεδρο κοινής αποδοχής, θα πάμε μπροστά.

Θα πρέπει να γίνουν πολλές τροποποιήσεις του καταστατικού σήμερα. Δεν πιστεύω να πιστεύει κανείς ότι η έδρα της ΕΠΟ είναι στο Γουδί αλλά στο υφυπουργείο Αθλητισμού. Πόσες φορές ήρθαν Κοντονής, Βασιλειάδης, Αυγενάκης στην ΕΠΟ και πόσες πήγατε εσείς στο γραφείο τους;

Σαφέστατα πιστεύω ότι αυτοί οι Περέιρες και οι Κουκουλάκηδες, που κοστίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάποια εκατομμύρια, θα πρέπει να φύγουν γρήγορα» τόνισε ο Νίκος Τζώρτζογλου, ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 30 Ιουνίου, στην απολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, όπου ασφαλώς θα μπορεί να πει περισσότερα πράγματα.

Nα σημειώσουμε ότι η ΕΠΣΗ είχε δυναμική παρουσία  στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο "Divani Apollon Palace" στο Καβούρι. Την ΕΠΣΗ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου, ο Α' αντιπρόεδρος Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και το μέλος Βαγγέλης Πετούσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News