Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Super League 2: Βόμβα για πέντε ύποπτους αγώνες

Την αποκάλυψη έκανε ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης Παναγιώτης Μονεμβασιώτης

Ο Απόλλων Σμύρνης δια του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη υποστήριξε σθεναρά την άποψη ότι το πρωτάθλημα της Super League 2 δεν έπρεπε να συνεχιστεί.

Η συγκεκριμένη πρόταση, ωστόσο, απορρίφθηκε, καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία των ¾ των μελών του συμβουλίου…

Λίγο πριν από την τελική ψηφοφορία, όπου εν τέλει οδήγησε στην απόφαση να συνεχιστεί η SL2 με την διεξαγωγή της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στις 29 Ιουνίου ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης… πέταξε βόμβα!

«Κύριοι θέλω να σας δώσω και μια είδηση της τελευταίες στιγμής… Υπάρχουν πέντε εντοπισμένοι ως ύποπτοι αγώνες για χειραγώγηση από τη Sportradar και έχουν διαβιβασθεί… Για αυτό δεν πρέπει να πάρουμε απόφαση, γιατί οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα είναι και ομάδες από το γκρουπ των πρωτοπόρων της Σούπερ Λίγκας 2. Θα υπάρξουν κλήσεις από τον Αθλητικό Δικαστή και θα πρέπει να περιμένουμε», είπε ο Μονμεβασιώτης στο συμβούλιο.

Το αν αυτό θα επιβεβαιωθεί ή όχι θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Σε πρώτη φάση, πάντως, το εν λόγω επιχείρημα δεν έφερε την μη λήψη απόφασης για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτή η τοποθέτηση – καταγγελία είναι σοβαρή και ειπώθηκε ενώπιον όλου του Δ.Σ. της Ένωσης SL2 - FL.

Πηγή: a-sports.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια