Η απολύμανση χρειάζεται περισσότερο στους τοξικούς ιούς του ελληνικού ποδοσφαίρου

Απόψεις
Η απολύμανση χρειάζεται περισσότερο στους τοξικούς ιούς του ελληνικού ποδοσφαίρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώρα που στην Ευρώπη προοδεύουν, στην Ελλάδα περιμένουν από ξένους «βαστάζους» και κυβερνητικούς κηδεμόνες. Προϊόν ποδοσφαίρου τα "νταηλίκια", οι "κατρακύλες" και οι επικοινωνιακές βλακείες των εξυπνάκηδων

Τίποτα καλό δεν μπορεί να γίνει στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αν το ίδιο δεν κάνει κάτι για τον εαυτό του. Με ξένους «βαστάζους» και κυβερνητικούς κηδεμόνες, η ισορροπία είναι από χέρι χαμένη.

Ο Ολυμπιακός τρέχει τις υποθέσεις της «πολυϊδιοκτησίας» του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ… ψάχνει πως μπορεί να τον τυλίξει στα χνάρια της τιμωρίας της Φενερμπαχτσέ για να επιτύχει ανάλογη τιμωρία που θα τον αποκλείει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η σχετική αρθρογραφία σε φίλα προσκείμενα, σπάει ρεκόρ: «Από τη στιγμή που στην Ελλάδα για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρός στο παρασκήνιο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει (και οφείλει) να στρέψει το βάρος της στην αποβολή των ερυθρόλευκων από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχοντας ως βασικό όπλο της ένα δεδικασμένο. Την τιμωρία της τουρκικής Φενέρμπαχτσε και τον αποκλεισμό της από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη σεζόν 2011-12».

-Από την άλλη βλέπουμε προέδρους «νταήδες» να παίζουν χαστούκια και να πιάνουν τα γεννητικά όργανα διαιτητών... Και να μπροστά οι εκλογές της ΕΠΟ, σαν τις σημαδεμένες τράπουλες, σηκωμένες από άγρια τραπέζια...

-Και η κατρακύλα συνεχίζεται, ξεπερνώντας τον «κατήφορο», από τους υψηλά επιτετραμμένους ασεβείς (για την κοινή γνώμη) επιτετραμμένους ΠΑΕ που ομολογούν ότι, «δεν θα έχει σταματημό»!

-Μάλλον η απολύμανση χρειάζεται περισσότερο σε αυτού του είδους τα τοξικά φαινόμενα, απ’ ότι για τον κορωνοϊό… Φρίττεις ελληνικά, την ώρα που οι άλλοι προοδεύουν.

-«Θα πρέπει η επιτυχία μας να μετράται μόνο με βάση τα εμπορικά μας επιτεύγματα ή θα πρέπει να είναι σε θέση να πάρει τολμηρές αποφάσεις που δεν καθοδηγούνται πάντα από οικονομικά συμφέροντα;» Ερώτημα που μοιάζει ουτοπικό από τον Τσέφεριν. Ωστόσο ο ίδιος δείχνει ότι το κλειδί είναι «Σκοπός πέρα ​​από το κέρδος».

(Από το στόρι του «ξεσκέπαστου» Παγκρητίου, βγαίνουν πολλά συμπεράσματα, για ανικανότητες και ανακολουθίες της ΕΠΟ (και λοιπών γνωστών αγνώστων) που το έχουν «βαλτώσει» με έργα αλά «γιοφύρι της Άρτας». )Ελληνικό ποδόσφαιρο, το μεγαλείο σου!

-Ψηφίστε Φιγκειρέδο ως καλύτερο παίκτη του Φεβρουαρίου (22η, 23η, 24η, 25η & 26η αγωνιστική). Το αξίζει, ξανά! Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

-Ο Άρης διαθέτει από χτες τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΌΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης, που θα γίνει το Σάββατο 14 του μήνα. Καυτό ενδιαφέρον

Νίκος Καραγεωργίου φαβορί για τον πάγκο της Ξάνθης. Πάντα ικανός και έμπιστος και με τρεις διαφορετικές θητείες στον πάγκο της με Πανόπουλο. Εξαιρετική και η ανάλογη προσπάθειά του πέρυσι με τον Λεβαδειακό, που ήταν έτσι κι αλλιώς καταδικασμένος.

Α' Εθνική/SL: 8.000 ποδοσφαιριστές στην ιστορία της 

Οι… αναντικατάστατοι και οι άλλοι: Οι τερματοφύλακες Έγκμουντουρ Κρίστινσον της ΑΕΛ (για δεύτερη σεζόν) και Ζοζέ Σα του Ολυμπιακού, είναι οι παίκτες που είχαν φουλ συμμετοχές στην κανονική περίοδο της Superleague. Ο Γιάννης Φετφατζίδης, έπαιξε και στα 26 παιχνίδια βασικός (στα 14 έγινε αλλαγή. Χρησιμοποιήθηκαν 379 ποδοσφαιριστές.

Περισσότερες αλλαγές: Μπρούνο Γκάμα (Άρης, 19 στα 23 ματς), ενώ 15 φορές πέρασαν αλλαγή οι:  Άκπομ (ΠΑΟΚ) και Ντουάρτε (Παναιτωλικός). Πόσοι παίκτες έπαιξαν για κάθε ομάδα: ΑΕΚ, ΑΕΛ (31 παίκτες) Λαμία, Παναιτωλικός (30), Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, Βόλος (28), Πανιώνιος (27), ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης (26), Ξάνθη (25), Άρης (24), ΠΑΟΚ (22)

-Στην ιστορία της Α' Εθνικής/Super League οι ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τους 8000. Μάλιστα ο 8000ος που έπαιξε ήταν ο Γιώργος Βαγιαννίδης του Παναθηναϊκού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News