«Άγριες Μέλισσες»… στο Grand Ballroom

Απόψεις
«Άγριες Μέλισσες»… στο Grand Ballroom

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι Τετάρτη, αυτή! Εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στη Βουλή. Συνάντηση «Big-4» στη «Μεγάλη Βρετανία». Σούπερ αγώνας ΟΦΗ -  Ολυμπιακού! Υπάρχει περίπτωση να πλήξει οποιαδήποτε μερίδα του πληθυσμού της χώρας στις 22 του μηνός;

Το ματς στο «Γεντί Κουλέ» έλκει περισσότερο απ’ όλα, αφού η προεδρική εκλογή προβάλλει ως σίγουρη και η «συνάντηση», τορπιλίστηκε ήδη όπως η «Έλλη»! Πολύ «φρου φρου» και αρώματα, για το «big football event»  που ίσως τo πληρώσει και αυτό... τζάμπα, ο Έλληνας φορολογούμενος, χωρίς αιτία και αφορμή.

Αλλιώς περίμενε ένας σώφρων άνθρωπος την προαγγελία και τον προγραμματισμό μιας τέτοιας σύσκεψης. Να έχει καταλάβει ότι έχει υπάρξει προετοιμασία σε βάθος και να μπορεί να βγει ουσία που θα στοχεύει σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα.  Όχι έτσι χύμα κι ότι βγει, όπως οι μπακάληδες του παλιού ωραίου καιρού.

Σε κάθε περίπτωση μέχρι τώρα, είναι ορατό ότι μετράνε τα δυνατά φλας με λάμπες Led στους πολυελαίους της πολυτελούς αίθουσας γάμων του "Grande Bretagne"!

Φανταστείτε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν αντί τον Σέρβο τεχνοκράτη, ερχόταν ο Τζιάνι, ή ο Αλεξάντερ!

Τι λιγότερο, τι περισσότερο από τα όσα συμβαίνανε επί Κοντονή και Βασιλειάδη, με τους ξένους επιτετραμμένους. Με τον τωρινό συνδιοργανωτή του Αυγενάκη, Ζόραν Λάκοβιτς, δεν πέρασαν την «εξυγίανση» χωρίς καμία δικλείδα θεσμικής λειτουργίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Για να αποδειχτεί τελικά «Fake Story», με πρωταγωνιστές ένα τσούρμο προκλητικά ακριβοπληρωμένων καλοπερασάκηδων;

Ακόμη και ο αριθμός των εκπροσώπων που θα δώσει το παρών στη συνάντηση, με… τα δεδομένα που υπάρχουν στους «12», φαντάζει ως τέλειος αριθμός για «Μυστικό Δείπνο»! Με όλες τις αντιστοιχίες του; -Θα δείξει…

-Σκεφτείτε πόσο ακραία είναι η κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, όταν παραμονές της συνάντησης των «Big-4» βγαίνει η ΠΑE Ολυμπιακός που ζητά τις αλλαγές, με ανακοίνωση που είναι γεμάτη ως τον πάτο με «βαρύτατους» χαρακτηρισμούς κατά της ΕΠΟ, κάνοντας λόγο για επίορκα στελέχη, σκάνδαλα, «εγκλήματα» και διοικούντες που έχουν «ξεφτιλίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν πάει άλλο».

Μπορεί κάποιος να μας πείσει ότι έχει γίνει σοβαρή προετοιμασία από τους διοργανωτές της παράστασης; Κι όλο αυτό με αφορμή τους διαιτητές που του όρισαν στο ματς με τον ΟΦΗ!

Σε ώτα μη ακουόντων  ο Σέφτον Πέρι;

Ο Σέφτον Πέρι, Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA, έρχεται να… τους δείξει τα χάλια τους; Αυτός δεν είναι του μπαγκλαβά και της σουίτας. Θεωρείται πολύ σημαντικός στο είδος του.

Άντε όμως  να αποδεχτούν οι «μεγάλοι μονοφαγάδες» τον τρόπο με τον οποίο επιδρούν αρνητικά  στα πρωταθλήματα και απωθούν το μέσο κοινό, τα επεισόδια, οι μίζερες ανακοινώσεις, οι αναρτήσεις των «εξυπνάκηδων» τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εν γένει οι «φαγωμάρες», οι «δικομανίες» και τα άλλα γνωστά που τους χαρακτηρίζουν ως σώμα πρωταθλήματος.  

Επιχειρηματίες με διεθνείς δραστηριότητες είναι όλοι του, δεν το ξέρουν; Το ξέρουν πολύ καλά, αλλά μάλλον κάποιοι από αυτούς βλέπουν τη χώρα τους, ως Μπανανία

Ο… τορπιλισμός της Έλλης, με λίγα λόγια, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού πριν τον ΟΦΗ με την τακτική «ακραίο φαινόμενο» που στοχεύει τη διαιτησία του αυριανού αγώνα.

Βρήκε να το κάνει τη μέρα που ορίστηκαν οι διαιτητές για να συνεχιστεί το «αντάρτικο» τραγούδι που έχει γίνει σημαία στον Πειραιά. Ολοφάνερη φτωχή επιχείρηση «χειραγώγησης» για τη διαιτησία, σε βάρος –εν προκειμένω- του ΟΦΗ, τουλάχιστον από μία οπτική.

Το ότι η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια στα στημένα παιχνίδια και στις εικόνες ντροπής του υποκόσμου στις Ενώσεις, σε εκτεταμένα επεισόδια οπαδών με σοβαρούς τραυματισμούς ακόμα και φόνους, δεν το αμφισβητεί κανείς. Αμφισβητείται όμως η μνήμη του «προσφεύγοντος» στην επίκληση.

Και θα συμφωνούσε η πλειοψηφία μαζί του, αν η ανακοίνωση στριφογύριζε στη «σκανδαλώδη αντικατάσταση εν μία νυκτί τριών μελών του Δευτεροβάθμιου οργάνου Αδειοδότησης», ή την «σκανδαλώδη διατήρηση του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ παρά το ομολογημένο ασυμβίβαστό του». Αν και πάλι θα χρειάζονταν στοιχείο «μνήμης».

Ακόμη και για την εισήγηση ανάκληση αδείας της Ξάνθης από τον Γιώργο Δημητρίου της Επιτροπής Αδειοδότησης, πριν την απόφαση της ΕΕΑ, που πάει για ένα προστιματάκι, άντε 200.000 ευρώ…

Τον πολύ κόσμο τον απασχολούν άλλα, πέρα από τα παραπάνω, μέσα στα καθημερινά του βάρη. Περισσότερο ίσως, ότι οι «Άγριες Μέλισσες» αλλάζουν ώρα προβολής από τον ερχόμενο Ιούνιο στον Ant1, καθώς το κανάλι του Αμαρουσίου έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Euro 2020!

Που να ασχολείται με τους τόμους ανακοινώσεων της ΑΕΛ (δίκαιες ή άδικες) ή τα ευρηματικά τρικ της ΑΕΚ όπως «Το 3-0 προκάλεσε πόνο και παραισθησιογόνες αντιδράσεις».

Λες ο Λισάντρο με γκολ που θα "καίει";

-Η περίπτωση του Λισάντρο Σεμέντο έχει πιθανότητες να ανοίξει ξανά για τον Ολυμπιακό, που έχει κάνει πίσω λόγω των οικονομικών απαιτήσεων για την απόκτησή του. Στο στόρι Ποντένσε ωστόσο για το οποίο γίνεται λόγος για Γούλβς και 30 εκατομμύρια ευρώ (με τον κροίσο Μέντες στα μανατζάρισμα), μπορεί να «μιλήσει» για τον 23χρονο Πορτογάλο άσο του ΟΦΗ, που έχει και την ευκαιρία να το «εξιτάρει» με γκολ επί της περιαϊκής ομάδας! Κάπως χρειάζεται μια ενθάρρυνση του είδους από μια καλή μεταγραφή που θα φέρει χρήμα κέρδους στα ταμεία, για τον άνθρωπο που έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

-Η σεζόν έχει καταδείξει ότι η αναδιάρθρωση με τον τρόπο που έγινε έριξε στα κάτω τους πολλές από τις εύφημες ομάδες, που περνούν σχεδόν απαρατήρητες με τον πακτωλό των εθνικών κατηγοριών. Για να νοσταλγούμε τα πιο παλιά που έδιναν τρομερή ζωντάνια και ενδιαφέρον πέρα από την Α΄ εθνική…

-Έτσι χρειάζεται όπως το ξεκινά ο Γιαννακόπουλος (αρκεί να το τελειώσει):Γιαννακόπουλος: «Ξέρετε ποιοι δημιουργούν το πρόβλημα - τελειώστε τους»

-Ταξίδι για «δυο», καταγράφηκε στον αέρα του επιβαρυμένου ελληνικού ουρανού. Αποστολή!

Αφιερωμένο: «Αν κάτι μεγαλώνει περισσότερο απ' όσο πρέπει, τότε στρέφεται ενάντια στον εαυτό του». (Από την ινδική σοφία)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News