H Superleague στον «Πόλεμο των Άστρων»!

Απόψεις
H Superleague στον «Πόλεμο των Άστρων»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος πήρε (κάπως) πίσω τις δηλώσεις του αδελφού του ότι "ο Μαρινάκης έκανε υφυπουργό τον Αυγενάκη"! -Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει για το διάστημα, με σπασμένα τζάμια και ανακοινώσεις και μυστήρια...

Κακός χαμός στο πρωτάθλημα της Superleague. Σαν να βλέπεις μέσα από τον ορυμαγδό των ανακοινώσεων και των σπασμένων τζαμιών, ταινίες με συμμορίες, μαφιόζους… και δεν συμμαζεύεται. «Ο Νονός»! Αλλά τα φαινόμενα δεν σταματούν… "! Είσαι σκέτος παρακράτος και προβακατόρισσα", μα τον Ζαμπέτα και τη Μοσχολιού.

-«Άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια στην είσοδο της κατοικίας του Άγγελου Ευαγγέλου (ξανά), ο οποίος ήταν διαιτητής VAR στο Βόλος – Ολυμπιακός». Για να εμπεδώσουμε το ρηθέν: «Τί πως αρχίζει το πρωτάθλημα με τους διαιτητές, είπε κανείς ότι θα τελειώσει;».

-Ανακοινώσεων... το χάσμα. Από τον Ολυμπιακό με μια στοίβα καταγγελιών για διαιτητές, παρατηρητές και επιτρόπους που συνδέονται με το Open, το κανάλι του Σαββίδη και με τη ρίμα «Είναι σαφές ότι το πρωτάθλημα είναι στημένο».

-Με την ΑΕΚ να ζητά να παρέμβει η κυβέρνηση για τις μαφιόζικες επιθέσεις στους διαιτητές και δηλώνει «ασπίδα σε όσους απεργάζονται σχέδια πλήρους αποσταθεροποίησης».

-Τον Παναθηναϊκό να θέλει διαλεύκανση των εκκρεμών υποθέσεις βίας κατά των διαιτητών υποστηρίζοντας, πως απάντηση στην αθλιότητα είναι μόνον η συνέχιση του πρωταθλήματος.

-Και ο Σαββίδης; Με ένα ψάρι μεγαλύτερο από το μπόι του σε φωτογραφική ανάρτηση στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης να απολαμβάνει την ηρεμία του: «Την ώρα που οι πονεμένοι ξεφτιλίζονται διαρκώς στο πανελλήνιο, ο μεγάλος ηγέτης περνάει γαλήνιες στιγμές με την οικογένειά του, ψαρεύοντας.  “Η ηρεμία σκοτώνει και τον χειρότερο εχθρό σου”».

-Ο ΠΑΟΚ απάντησε πάντως κι αυτός με ανακοίνωση κάνοντας λόγο κατά του Ολυμπιακού και την "τακτική μπαχαλοποίησης που επιχειρεί».

Όπως είναι πολωμένα τα πράγματα πολύ της πάει (για την ασφάλειά τους) ακόμη και η μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων των φιλοξενούμενων ομάδων (σε μερικές περιπτώσεις που μπορούν να θυμίζουν Αμερικάνικο εμφύλιο).

-Φτωχό ακόμη και το «Δεν πάει άλλο» για να χαρακτηρίσει. Πόσο μάλλον μια ακόμη δήλωση καταδίκης, από τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη: «Κάθε μορφή εκφοβισμού και βίας, λεκτικής ή φυσικής, είναι ανεπίτρεπτη και δεν έχει θέση στη δημοκρατία και ειδικότερα στον αθλητισμό, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Τον λόγο πλέον έχουν οι διωκτικές Αρχές και η Δικαιοσύνη».

Να ευχαριστήσει η πολιτική το ποδόσφαιρο, γιατί όταν κάνει κάλμα αυτή με τα παραπολιτικά φαινόμενα, το ποδόσφαιρο οργιάζει με τα δικά του; Για να υπάρχουν πάντα σκιά στη ζωή μας, οι «γνωστοί άγνωστοι»; (Τι λέει και με αυτά τα σπασμένα τζάμια ο κ. Χρυσοχοίδης;)

Βάζεις για μουσική υπόκρουση το «Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά» και ταξιδεύεις με το Star Τrek ή το Star War σε πόλεμο των Άστρων! Αλλά επειδή η σειρά λαμβάνει χώρα στον Γαλαξία κοντά στη δεκαετία του 2260, μπορεί να μαθαίνεις τι εννοεί ο καθείς 240 χρόνια πίσωΌσα πραγματικά είναι πίσω το ποδόσφαιρό μας…

Και κάθε μέρα συλλογιέσαι, ω τι ποιότητα είναι αυτή που μας συνεπαίρνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τι πρωταγωνιστές, τι είδωλα… Μπράβο βρε Αντώνη, καταπέλτης!

Οι αδελφοί Μπέου... και ο Αυγενάκης!

Είχαμε τον Αχιλλέα, νάτος και ο Αντώνης: «Ο Μαρινάκης διόρισε τον Αυγενάκη»!  Ο αδερφός του δημάρχου Βόλου τα είπε χύμα, (ίδιος κι απαράλλακτος), επικεντρώνοντας στη Νova που σύμφωνα με τον Αχιλλέα «ο Βόλος δεν πληρώθηκε επειδή δεν τους ανοίγει τα πόδια»!

Μετά βγαίνει μπροστά ο Αχιλλέας, κάνοντας πως καθαρίζει… τον τοίχο ‘ώστε να κρατήσει τα… μπόσικα με τον υφυπουργό:  «Δεν υιοθετώ αυτά που είπε ο αδερφός μου, μάλιστα τσακώθηκα μαζί του. Είναι άρρωστος με το ποδόσφαιρο, έχει μία εικόνα αλλά σε καμία περίπτωση δεν υιοθετώ αυτά που είπε. Όμως δεν μπορώ να του απαγορεύσω να έχει ελεύθερη έκφραση λόγου. Θέλω να πιστεύω, επειδή γνωρίζω τον κ. Αυγενάκη, ότι δεν θα ήταν υπό κάποιου επιχειρηματία». 

Τελικά το μπάχαλο δεν χαρακτηρίζει τους "μπαχαλάκηδες" που κυνηγάνε όταν τους καρφώσει, μπαχαλάκηδες είναι εκείνοι που δεν σέβονται τον πολίτη κάνοντας ότι είναι δυνατόν σε ακραία όρια, για να τρώνε αυτοί καλά... και οι άλλοι τίποτα... 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News