Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Καλά Χριστούγεννα... σε 5 γλώσσες από το Νίκο Τζώρτζογλου!

"Να το φτιάξουμε ή να το οδηγήσουμε σε προσωρινό Grexit"!

 Σε ευχετήρια κάρτα οι ευχές του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου για τα Χριστούγεννα που έρχονται, εναρμονισμένες με τα τραγικά συμβάντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι λέξεις του  φωτογραφίζουν τον Αχιλλέα Μπέο και τον Κώστα Καραπαππά και όλους αυτούς που τα τελευταία χρόνια με πολλές «γλώσσες» ταλαιπωρούν και βιάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με την ελπίδα ότι η πρόταση που έκανε στην UEFA και FIFA κατά την επίσκεψη του στις αρχές Οκτωβρίου στην Ελβετία, θα γίνει πράξη, είτε στη Γενεύη, είτε και στο Ηράκλειο όπως έχει ζητήσει! 

Αφού εύχεται "Καλά Χριστούγεννα" σε 5 γλώσσες που μιλάει ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, γράφει:

«Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!

Σε αυτό το ποδοσφαιρικό περιβάλλον που υπάρχει, καλύτερα να ευχόμαστε χρόνια πολλά σε πολλές γλώσσες, παρά ορισμένοι να χρησιμοποιούν τη «γλωσσομάθειά» τους, για να πρωταγωνιστούν με αρνητικό τρόπο στις φίλαθλες συνειδήσεις.

Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον, αυτές τις Άγιες Ημέρες, να αποβάλλουμε από τις σκέψεις όλα όσα μας ενοχλούν και μας οργίζουν.

Να έχουμε όλοι την υγειά μας, που αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό και να απολαύσουμε αυτά τα Χριστούγεννα μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Κι ας έχουμε τη σκέψη ότι κάτι μπορεί να αλλάξει σ΄ αυτό το έρμο ποδοσφαιρικό περιβάλλον στην Ελλάδα, που 20 χρόνια τώρα, μας αγανακτεί, μας πονάει, μας απογοητεύει…

Κι ας έχουμε την ελπίδα ότι πάντα το φιλόξενο Ηράκλειο, το πιο δυνατό μήνυμα προς αυτή την κατεύθυνση, σε μια αποσπερίδα-συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ με τη FIFA και την UEFA, με σκοπό να φτιάξουμε το ποδόσφαιρό μας ή να το οδηγήσουμε σε προσωρινό GREXIT”.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια