Πόλεμος για τα "ποδοσφαιρικά περιττώματα"

Ποδόσφαιρο
Πόλεμος για τα "ποδοσφαιρικά περιττώματα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τους χαμένους βαθμούς του Ολυμπιακού στο Βόλο από την ακύρωση κανονικού γκολ του Σουντανί, έφερε αντιδράσεις από ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Πανόπουλο.

Κακός χαμός με το παιγνίδι του Βόλου και τη θεωρούμενη κλοπή από τον Ολυμπιακό να μην μετρήσει από τους διαιτητές Φωτιά κι Ευαγγέλου κανονικό γκολ του Σουντανί.

Μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκου Γαβαλά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΕΠΟ, της ΚΕΔ και του Ιβάν Σαββίδη, μιλώντας για αλητεία, βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και ποδοσφαιρικά περιττώματα:

«Πλέον το ποτήρι της αδικίας, της αλητείας και της βρωμιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεχείλισε. Δεν θα είμαι πλέον θεατής ούτε εγώ ούτε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» που πρωταγωνιστούν, τύπου Σαββίδη, Καλπαζίδη, Πανόπουλου, Μπέου και οι άνθρωποί τους που δεν τηρούν καμία νομιμότητα όπως ο Γραμμένος, ο Περέιρα και ο υπόλοιπος θίασός τους.

Ο Ολυμπιακός δεν θα συμμετέχει πια σε αυτή την κωμωδία ούτε θα τη χρηματοδοτεί με τα όσα πληρώνει στην ΕΠΟ, αν δεν γίνουν άμεσα από την UEFA αλλαγές σε πρόσωπα. Ήρθε η ώρα οι υπεύθυνοι, αυτά τα ποδοσφαιρικά «περιττώματα» να τα «φάνε» αν θέλουν να υπάρξει συνέχεια».

Η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του paokfc.gr: «Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μαρινάκη σε «ποδοσφαιρικά περιττώματα», φέρνει στο μυαλό κάθε υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου, τη ρήση «εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια». Από τη βιασύνη του να κατασκευάσει το, παραδοσιακό πλέον, άλλοθι προκειμένου να καλύψει τις χτυπητές αδυναμίες της ομάδας του, κάθε φορά που οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν στα ίσια, λησμόνησε πως του έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και είναι κακουργηματικά διωκόμενος για αλλοίωση αποτελεσμάτων, μεταξύ άλλων ποινικών αδικημάτων. Συνεπώς, είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για αλητεία, βρωμιά και «περιττώματα».

Ξέχασε κάτι ακόμα στο παραλήρημά του, να ενημερώσει την κοινή γνώμη γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουν, ώστε να μη μας απαλλάξει από την παρουσία του αυτός και η ομάδα του. Είμαστε βέβαιοι πως απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιστροφή στην κανονικότητα της παράγκας, που χάριζε κάλπικους τίτλους στην ομάδα του για 2 δεκαετίες

ΥΓ: Απολογούμαστε ειλικρινά στους Έλληνες φιλάθλους που απαντάμε σε έναν άνθρωπο που προφανώς βρίσκεται υπό την επήρεια…. συναισθηματικής φόρτισης. Εξαιτίας όμως της ασυλίας που απολαμβάνει από όλες τις αρμόδιες αρχές και της πλήρους ασυδοσίας που αυτές του χαρίζουν, κάποιος πρέπει να ανακόπτει τα τοξικά του παραληρήματα.».

Νωρίτερα είχε αντιδράσει η ΠΑΕ Ξάνθη: «Όσον αφορά τον κ. Χρήστο Πανόπουλο επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό περί “ποδοσφαιρικών περιττωμάτων” στον “Αρχηγό των Πάντων”. Τέλος».

Την δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Σαββίδης, μέσω instagram: «Να μη μείνουμε μόνο στα λόγια. Μέχρι τέλους".

-Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από τις διαμαρτυρίες Καραπαππά για το ακυρωθέν γκολ του Σουντανί, που προκάλεσαν την αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου που ήταν στον πάγκο ως… διερμηνέας, με αποτέλεσμα την αποβολή και των δύο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News