Πρόκριση στα πέναλτι για τον Βόλο στους "16" του Κυπέλλου

Ποδόσφαιρο
Πρόκριση στα πέναλτι για τον Βόλο στους "16" του Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισοφαρίστηκε (1-1) στο 90΄ από τον Πανσερραϊκό όμως επικράτησε 4-2 στη … Ρωσική ρουλέτα…

Aπίθανο ματς διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στη ρεβάνς του 1-1 των Σερρών ανάμεσα στο Βόλο και τον Πανσερραϊκό για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα της Μαγνησίας άνοιξε το σκορ με τον Μάντζη στο 37ο λεπτό, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 90ό με εκτέλεση πέναλτι του Κόντσι.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί αποβλήθηκε ο σκόρερ του Βόλου, αλλά η ομάδα της Μαγνησίας πήρε την πρόκριση και το εισιτήριο για τους 16 του Κυπέλλου στη διαδικασία των πέναλτι. Ήρωας ο Θανάσης Γκαραβέλης, ο οποίος απέκρουσε δυο πέναλτι.

Η ομάδα των Σερρών απείλησε πρώτη. Ο Μασκανάκης επιχείρησε το σουτ στο 15', αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία που υπερασπίστηκε ο Γκαραβέλης. Ο Ατιάτ στο 29' βρέθηκε σε θέση βολής έκανε και το πλασέ με τον γκολκίπερ του Πανσερραϊκού να μπλοκάρει.

Η πρώτη αληθινά, ωστόσο, καλή στιγμή της θεσσαλικής ομάδας παρατηρήθηκε στο επόμενο (30ό) λεπτό. Ο Μουνίθ έκανε το σουτ, με τον Τέντζερη με επέμβαση ν' αποτρέπει την παραβίαση της εστίας του.

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 37 με κεφαλιά του Μάντζη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χουάν Μουνίθ. Ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ το διαγώνιο σουτ του Λύρατζη στο 40'.

Κι ενώ οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να μην απειλούνται και να προσπαθούν για το δεύτερο γκολ (σουτ Μουνίθ στο 49', σουτ Τσοκάνη στο 66', δοκάρι με τον Διαμάντη στο 83') στο 90ό λεπτό τα "λιοντάρια" ισοφάρισαν.

Ο Κόντσι ανέλαβε την εκτέλεση, ήταν εύστοχος, νίκησε τον Γκαραβέλη και έστειλε το ματς στην παράταση. Τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο αυτής ο Βόλος είχε μια φλύαρη υπεροχή. Η είσοδος του Τόρες έδωσε δημιουργική ώθηση στους Θεσσαλούς, αλλά αυτή ανεστάλη εν μέρει από την αποβολή του Μάντζη στο 101ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Βόλος πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 4-2. Ευστόχησαν οι Τσοκάνης, Τσίκα, Τόρες, Λύρατζης, ο Γκαραβέλης απέκρουσε δυο πέναλτι.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News