ΟΦΗ: Σαν σήμερα το μοναδικό χατ τρικ του Γιάννη Σαμαρά

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: Σαν σήμερα το μοναδικό χατ τρικ του Γιάννη Σαμαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι έγινε στις 20 Νοεμβρίου σε επίπεδο Α΄Εθνικής...

Σαν σήμερα, το μακρινό πια 1988, ο Γιάννης Σαμαράς πετυχαίνει το μοναδικό χατ τρικ στην καριέρα του και ο ΟΦΗ κάνει εύκολη νίκη με 4-0 επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς (5’ κεφαλιά, 66’ κεφαλιά, 69’ πέναλτι Σαμαράς, 86’ σουτ Βέρα). Μετά από ένα περίπου μήνα ο Σαμαράς πήγε στον Παναθηναϊκό.

Σαν σήμερα επίσης σε επίπεδο Α΄Εθνικης είχαμε:

Οι παίκτες του Ηρακλή πετυχαίνουν πέντε γκολ στο Καυτανζόγλειο, αλλά η ομάδα τους επικρατεί με 3-2 του Πιερικού, αφού τα δύο από αυτά είναι αυτογκόλ (5’ σουτ Κασάπης, 15’ σουτ Καλλιοντζής, 60’ σουτ Καλλιοντζής – 26’ αυτογκόλ Κουρτίδης, 47’ αυτογκόλ Μπατάκης).

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε το Εθνικού Αστέρα με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο ο αγώνας τελείωσε με άγχος για τους γηπεδούχους, καθώς οι φιλοξενούμενοι στο τέλος κυνήγησαν την ισοπαλία αλλά το σκορ σταμάτησε στο 4-3 (8’ σουτ Πρεζέ, 26’ φάουλ Γιοβάνοβιτς, 42’ σουτ Γιοβάνοβιτς, 74’ κεφαλιά Ρόμπερτς – 64’ σουτ Μπεναλί, 80’ σουτ Θωμαϊδης, 89’ κεφαλιά Κοντόπουλος).

2008

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναλαμβάνει για τρίτη φορά στην καριέρα του προπονητής της ΑΕΚ, παίρνοντας τη θέση του Γιώργου Δώνη. Μένει στην ομάδα για κάτι λιγότερο από δύο χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News