Πως θα παίξει η Εθνική το βράδυ κόντρα στην Φινλανδία

Ποδόσφαιρο
Πως θα παίξει η Εθνική το βράδυ κόντρα στην Φινλανδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με συνταγή Αρμενίας θα παραταχθεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

H Εθνική Ελλάδας έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής στον αγώνα με την Βοσνία τον περασμένο Οκτώβριο και το γεγονός αυτό έπαιξε ρόλο στις επιλογές του Τζον Φαν Σιπ απέναντι στην Αρμενία, με τον Ολλανδό τεχνικό να αφήνει ίδιο το αρχικό σχήμα κατά τα 10/11 και να αλλάζει μόνο τον τερματοφύλακα, με τον Βλαχοδήμο να παίρνει τη θέση του Πασχαλάκη.

Επιλογή που δικαιώθηκε όχι μόνο βάσει αποτελέσματος (νίκη με 1-0 στο Ερεβάν με το γκολ του Δημήτρη Λημνιού) αλλά και βάσει εικόνας, με την γαλανόλευκη να αποδίδει και πάλι πολύ καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες.

Όλα αυτά ήταν λογικό να επηρεάσουν τον Τζον Φαν Σιπ, με τον προπονητή της γαλανόλευκης να γνωστοποιεί την 11άδα που θα παρατάξει το βράδυ της Δευτέρας στο χορτάρι του ΟΑΚΑ απέναντι στην Φινλανδία στο τελευταίο ματς για τα προκριματικά του Euro 2020, η οποία δεν θα έχει την παραμικρή αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο ματς, παρότι υπήρξαν σκέψεις μέχρι και για τρεις αλλαγές.

Σε σύστημα 4-2-3-1: ο Βλαχοδήμος θα υπερασπιστεί την εστία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, οι Μπακάκης και Γιαννούλης θα είναι στα δυο άκρα της άμυνας και οι Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης δίδυμο σέντερ μπακ.

Οι Κουρμπέλης και Γαλανόπουλος θα είναι στον άξονα, με τους Λημνιό και Μάνταλο στις πτέρυγες και τον Μπακασέτα να κινείται πίσω από τον Παυλίδη, ο οποίος θα βρίσκεται στη γραμμή κρούσης.

Αναλυτικά η 11άδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός, Μάνταλος, Μπακασέτας, Παυλίδης.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News