Μοναδικός σε φράσεις και «σλόγκαν» ο Μανόλης Γρηγοράκης

Ποδόσφαιρο
Μοναδικός σε φράσεις και «σλόγκαν» ο Μανόλης Γρηγοράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο "Ομιλίτης" Κρητικός της Διασποράς αθλητικός συντάκτης, δίνει ρεσιτάλ με τους σχολιασμούς του σε ατάκες και φράσεις τύπου σλόγκαν στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης! - Δείτε τι έγραψε για το ΟΦΗ - ΠΑΟΚ, που έρχεται μετά το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και το πέναλτι... του Ογκουσότο!

Δεν παίζεται στις ευφυείς και εύστοχες ατάκες του στο Facebook ο συνάδελφος Μανόλης Γρηγοράκης και το έχουμε επισημαίνει κι άλλες φορές. 

Τα γεγονότα της 9ης αγωνιστικής έδιναν τεράστια ερεθίσματα και ο Μανόλης, άρχισε… τα χτυπήματα:

-«Σκέψεις στη Σούπερλιγκ να πάει μια βδομάδα πίσω το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ του ερχόμενου Σαββάτου για να μην πέσει πάνω στο χτεσινό ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός»!

-«Έξαλλος με το διαιτητή για το πέναλτι ο Αλαφούζος, "τώρα θα είχε ξεφύγει 3 βαθμούς ο Ολυμπιακός" έλεγε στους συνεργάτες του»!

- «Δεν θέλω να σοκάρω, αλλά έχω δει ταινία στο Star που τελείωσε νωρίτερα από το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός».

- Μια μέρα νωρίτερα, το είχε τερματίσει, γράφοντας:

"Το MEGA λέει ότι ο Ολυμπιακός νίκησε στην Ξάνθη"!

Το πέναλτι του Ονγκουσότο

Μας περιέγραψε μάλιστα και την ιστορία που μας θύμιζε (όπως γράψαμε χτες) η περίπτωση του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός σε αγώνα στο Ηράκλειο με το πέναλτι του Ογκουνσότο!

«Μια σύντομη ιστορία για να καταλάβετε ποιος είναι ο ορισμός του "πέναλτι στις καθυστερήσεις":

Παίζουν πριν από κάτι χρόνια Εργοτέλης - Ηλυσιακός στο Παγκρήτιο για τη Β' Εθνική, το ματς είναι 1-1 στο 90' και οι γηπεδούχοι δεν μπορούν με τίποτα να σκοράρουν το δεύτερο γκολ και να πάρουν το ματς.

Τέταρτος διαιτητής δεν υπήρχε τότε για να δείξει πόσα λεπτά επιπλέον χρόνου θα παιχτούν, που σημαίνει ότι ο πρώτος κράταγε όσα ήθελε. Βασικά όσα ήθελε ο Εργοτέλης (τον είχαν σχεδόν συνεταιρικά τότε ο Τζώρτζογλου με τον πανίσχυρο Γκαγκάτση) για να το βάλει. Φτάνει στο 100ο λεπτό το ματς και συνεχίζεται.

Βουτάει κάποια στιγμή στην περιοχή των φιλοξενούμενων ο Ογκουνσότο, παίρνει αμέσως το μήνυμα ο ρέφερι, σφυρίζει πέναλτι, γελάνε όλοι, κάνουν να φύγουν οι του Ηλυσιακού, μένουν τελικά, μπαίνει το πέναλτι, 2-1, λήξη αμέσως μετά, τέλος.

»Τόσα χρόνια στα γήπεδα, αυτό δεν το έχω ξαναδεί» προλαβαίνει να πει στη συνέντευξη Τύπου ο Ρότσα (στα προπονητικά τελευταία του είχε πάει Ηλυσιακό) και βάζει τα κλάματα. Το κωμικοτραγικό του πράγματος κορυφώνεται στον αέρα της ΕΡΑ Σπορ, όπου στην εύλογη απορία του συντονιστή "γιατί κρατήθηκαν τόσες καθυστερήσεις;" ο σπίκερ απαντά "υπήρχαν αρκετές διακοπές τόσο στο α' όσο και στο β' ημίχρονο", λες και ο διαιτητής κράτησε όλες τις καθυστερήσεις μαζεμένες στο τέλος. Αυτά. Και ζήτω το ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News