Συναισθήματα ΟΦΗ, ο ανώτερος Τσιλιανίδης και το ραντεβού με Ολυμπιακό

Απόψεις
Συναισθήματα ΟΦΗ, ο ανώτερος Τσιλιανίδης και το ραντεβού με Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο στόχος του ΟΦΗ είναι βαθύτερος φέτος για τη δομική λειτουργία του «κορμού» και το μοντέλο είναι ανοικτό για ακόμη πιο δυνατές προκλήσης - 14+1 "Σφηνάκια"

Στον ΟΦΗ ξέρουν να διαχειρίζονται τα συναισθήματα μέχρι τώρα το έχουν δείξει έμπρακτα. Μιλάμε για τον ενθουσιασμό των εμφανίσεων και των αποτελεσμάτων.

Το καλοκαίρι άλλωστε έγινε δουλειά σε βάθος και το βλέπουμε από παίκτες της προηγούμενης αγωνιστικής σεζόν που πρωταγωνιστούν φέτος.

Μπροστά είναι παιγνίδια με βαθμό πολλαπλής δυσκολίας, με πρώτο ραντεβού με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης», που δίνουν την ευκαιρία σε αυτό το μοντέλο που έχει ικανοποιήσει τη φίλαθλη Ελλάδα, να ανέβει ακόμη ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Ο στόχος του ΟΦΗ είναι βαθύτερος φέτος και έχει σχέση με τη δομική λειτουργία του «κορμού» που μπορεί να δεχτεί πάνω του την επόμενη σεζόν περισσότερες επιλογές με μέλλον και που κάνουν τη διαφορά.

Ένας άλλος Τσιλιανίδης σε ενέργεια απόδοσης φορά τη φανέλα του ΟΦΗ στους αγώνες και στις προπονήσεις,  αποτελώντας ηγετική αξία στην ομάδα από τον πρότερο Τσιλιανίδη του Αστέρα Τρίπολης. Το γιατί είναι απλό…

Τον ρωτάνε και απαντάει με πλήρη φυσικότητα, όπως μας μεταφέρουν. «Εδώ στον ΟΦΗ, όλα μυρίζουν ποδόσφαιρο, όλοι μιλάνε για το ποδόσφαιρο και τα πάντα λειτουργούν για το ποδόσφαιρο. Αυτό ήθελα πάντα…». Το έχει δηλώσει άλλωστε. «Νιώθω πολύ όμορφα στο ΟΦΗ και στο Ηράκλειο. Το κλίμα και οι συνθήκες στην ομάδα είναι ιδανικές για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή θέλει να βελτιωθεί ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας!»

Ο Τσιλιανίδης βρίσκοντας δίχτυα και στην ευρεία νίκη του ΟΦΗ επί του Πανιωνίου, έφτασε στα τέσσερα γκολ μαζί στον πίνακα με τον  Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού και ένα πίσω από τον Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ, που είναι πρώτος σκόρερ με πέντε. (Πίσω του με τρία οι συμπαίκτες του Μάνος και Σεμέντο). Καθοριστικός στο να προβάλλεται τώρα ο ΟΦΗ η ομάδα με την καλύτερη επίθεση.

-Άρχισαν τα όργανα: Από τη μια αγωγή της Nova κατά SDNA για δημοσιεύματα αναφορικά με το VAR και από την άλλη σε απολογία το Open με την κατηγορία της «παρότρυνσης επεισοδίων» από το υφυπουργείο αθλητισμού…

-Το επίμαχο σημείο που προκάλεσε την παρέμβαση του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη ήταν η επισήμανση του δημοσιογράφου, Βασίλη Παπαθεοδώρου ότι «…οι διαιτητές, όχι όλοι, ας πούμε οι περισσότεροι, είναι άνθρωποι που έχουν βαθιά συμπλέγματα σε ορισμένα πράγματα, είναι άνθρωποι που θέλουν bullying σε ορισμένες περιπτώσεις…»

-Για να το κατανοήσουμε καλύτερα η κλήση έγινε με βάσει τις διατάξεις για προτροπή και υποκίνηση βίας, ενώ όπως  αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Διαρκής Επιτροπή για την Αντιμετώπιση της Βίας (Δ.Ε.Α.Β.), εισηγήθηκε την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων, «…επειδή η εν λόγω δήλωση συνιστά ευθεία παρότρυνση σε πρόκληση επεισοδίων και εν γένει φαινομένων σχετιζόμενης με τον αθλητισμό βίας».

-Καιρός να τραβήξουν κι άλλα αυτιά από όλες τις κατευθύνσεις και τα χρώματα που παίζουν τόμπολα με τις λέξεις δημιουργώντας σύννεφα ασχήμιας και βίας στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία. Κι είναι αρκετοί και «Μεγάλοι» αυτοί κύριε υφυπουργέ… Επιπλέον, ο Υφυπουργός ενημέρωσε σχετικά και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.)

-Σκέτος ο τίτλος για τις γυναίκες του Ιράν που δίνουν παρόν σε γήπεδο, λέει πολλά, όμως αν προστεθεί και το ότι κάθονται "σε κερκίδα  που θυμίζει κλουβί", λέει ακόμη περισσότερα!

- «Τελικά, ο τραγικός θάνατος της Σαχάρ Κονταγιάρι, δεν έγινε για το τίποτα... Τον περασμένο μήνα, η νεαρή Ιρανή, αυτοπυρπολήθηκε και ακολούθως υπέκυψε στα εγκαύματα της, επειδή θα δικαζόταν από ιρανικό δικαστήριο γιατί επιχείρησε να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα, μεταμφιεσμένη σε άνδρα».

-Μεγάλη βαβούρα για τη νέα αναβολή της δίκης της "Συμμορίας" όπως αποκαλείται, άνευ αντικρίσματος.

-Το πράγμα θα πάει όπως λέει ο Αλέξης Κούγιας που είχε κινήσει της διαδικασίες της υπόθεσης "οι αγώνες έγιναν το 2012 και ανάλογα με το πότε έγιναν οι αγώνες, οι πράξεις παραγράφονται με τη συμπλήρωση της οκταετίας μέχρι τον Ιούνιο του 2020"! Προέβλεψε μάλιστα στο «Metropolis» ότι "η υπόθεση αυτή θα παραγραφεί».

-Υπάρχει πάντως και το άλλο «αν δεν αποδειχθεί ότι οι αγώνες στήθηκαν για το στοίχημα, επειδή το απλό στήσιμο είναι πλημέλλημα, τότε η κατηγορία από κακούργημα πέφτει σε πλημέλλημα.

-Ξεχωριστό από τις αναμνήσεις του "σαν σήμερα" που ξεσηκώνει καθημερινά η ιστοσελίδα της Superleague: "Στις 9/10/2005 το Αιγάλεω μένει στο 0-0 με τον ΟΦΗ στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας, καθώς τα υπόλοιπα της αγωνιστικής είχαν διεξαχθεί μια εβδομάδα νωρίτερα. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει ξαναγίνει αγώνας στις 9 Οκτωβρίου!"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News