Φαν Σιπ: Πιάσαμε πάτο, πρέπει να κάνουμε restart

Ποδόσφαιρο
Φαν Σιπ: Πιάσαμε πάτο, πρέπει να κάνουμε restart

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τη νοοτροπία των διεθνών και την έλλειψη ομαδικού πνεύματος μίλησε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός …

Η Εθνική Ελλάδας δεν τα κατάφερε ούτε τώρα και παραχώρησε στην αντίστοιχη του Λιχτενστάιν εντός έδρας ισοπαλία (1-1) για την έκτη αγωνιστική του Euro 2020 και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον φαν Σιπ διαπίστωσε ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπιασε πάτο.

Ο Ολλανδός προπονητής στάθηκε στη νοοτροπία των διεθνών, την έλλειψη ομαδικού πνεύματος και τόνισε την επιτακτική ανάγκη για ένα restart.

"Πιάσαμε πάτο. Είναι σαφές ότι όταν δεν κάνεις τις ευκαιρίες για γκολ... οι αντίπαλοι είχαν μια ευκαιρία και την έκαναν. Είναι θέμα νοοτροπίας, είμαι με την ομάδα 10 ημέρες, δεν έδειξαν τα παιδιά αυτά που δείχνουν στην προπόνηση. Πρέπει να μάθουν να παίζουν μέσα στον αγώνα, όπως έχουμε εξηγήσει. Δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα αυτής της ομάδας.

Τους είπα ότι την ποιότητα και τη νοοτροπία πρέπει να τη δείξουν στο γήπεδο. Κι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένεις, πρέπει να υπάρχει ομαδικό πνεύμα, πρέπει να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον. Κάτι που δεν έγινε σήμερα.

Πρέπει να κάνουμε ένα restart, πρέπει να δούμε τους παίκτες που έχουν τη νοοτροπία και την ποιότητα. Φυσικά τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν είχαμε σκοράρει τρία - τέσσερα γκολ.

Δεν έγινε σήμερα το άδειο ΟΑΚΑ, οι φίλαθλοι εδώ και καιρό έχουν γυρίσει την πλάτη. Πρέπει ο κόσμος να πιστέψει στους παίκτες κι αυτό θα γίνει μέσα στ' αποτελέσματα. Φθάσαμε στο σημείο να πιούμε το ποτήρι με το δηλητήριο και τώρα είναι το restart", υποστήριξε ο Τζον φαν Σιπ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News