Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Λεουτσάκος: "Δεν θα ξεκινήσει η Super League 2"

Άνω-κάτω μετά την απόφαση της ΕΡΤ για μείωση 60% στο τηλεοπτικό συμβόλαιο

«Ψαλίδι» 45% προβλέπεται να υπάρξει στα τηλεοπτικά συμβόλαια της ΕΡΤ για την SL1 (σ.σ. σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και το νεότερο πλάνο) και 60% στην SL2. Μάλιστα μετά την συνάντηση που υπήρξε με τον Δρόσο και τους εκπροσώπους της SL2 προέκυψε ότι με αυτήν την μείωση δεν ξεκινά το συγκεκριμένο πρωτάθλημα!

Χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος εκ μέρους της SL2 τόνισε στο Gazzetta.gr: «Κάναμε μία επαφή με την ΕΡΤ. Ο κ. Δρόσος μας ενημέρωσε ότι προτίθεται να κάνει μία μείωση γύρω στο 60% και εμείς αποφασίσαμε εκείνη την στιγμή ότι πρώτον δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα. Δεύτερον πως δεν δεχόμαστε καμία μείωση. Ούτε καν 10%. Θέλουμε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα γιατί ματώσαμε για να μπούμε πέρυσι λόγω της αναδιάρθρωσης. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πάρουμε αυτά τα χρήματα. Ακόμα και μέσω των στοιχηματικών, που δεν παίρνουμε τίποτα. Εμείς δεν ξεκινάμε». Μάλιστα από την ίδια πλευρά τονίστηκε πως η μείωση της SL1 θα είναι στο 45%.

Η SL2 θα έχει έκτακτο Δ.Σ. την Παρασκευή και εκεί θα δει τις επόμενες ενέργειές της.

Επίσης άλλη μια απόφαση για την οποία υπάρχει δυσαρέσκεια στην Super League 2 είναι αυτή την ΕΠΟ για τον απευθείας υποβιβασμό μόνο μίας ομάδας της Super League 1, ενώ ο προτελευταίος θα δώσει μπαράζ με τον δευτεραθλητή της Super League 2.

Στην Super League 2 που περίμεναν φέτος να ισχύσει η απευθείας άνοδος των δύο πρώτων. Γι' αυτό και την Παρασκευή στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, οι ομάδες θα εξετάσουν τα νομικά περιθώρια που έχουν και να αποφασίσουν αν θα το τραβήξουν όπως έχουν δικαίωμα με το να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια