Αναστασιάδης: Είμαστε σε καλό δρόμο

Ποδόσφαιρο
Αναστασιάδης: Είμαστε σε καλό δρόμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμη θα είναι η Εθνική με τις προσθήκες των απόντων στα παιχνίδια με Ιταλία και Αρμενία, σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό…

Στο γεγονός ότι η Τουρκία είναι μια καλή και καλοδουλεμένη ομάδα, αναφέρθηκε μετά το χθεσινό παιχνίδι στην Αττάλεια ο Άγγελος Αναστασιάδης που στάθηκε στην απουσία του Κώστα Μήτρογλου και ευχαρίστησε τους γείτονες για τη φιλοξενία και το παιχνίδι τους, ελπίζοντας να ανταποδώσουν τη φιλοξενία στην Ελλάδα.

Αναλυτικά: «Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τη συνέχεια και για τα πιο σημαντικά παιχνίδια που έχουμε με την Ιταλία και την Αρμενία. Πρέπει να πω πως η τουρκική είναι μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή. Εύχομαι να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα τους στόχους της.

Η Τουρκία έχει καλούς παίκτες, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε κανέναν προσωπικά. Εγώ είμαι θιασώτης της ομάδας, δεν είμαι θιασώτης του ενός ή των δύο παικτών. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση και το είπα είναι πως είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, με παίκτες που πάνε όλοι μαζί. Η οποία, είναι σε καλό δρόμο κι πιστεύω να τα καταφέρει. Και με τη Γαλλία και με τους άλλους αντιπάλους της.

Ο Μήτρογλου είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον άφησε πίσω. Ελπίζω, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, να επανέλθει κι να είναι σε καλή κατάσταση. Ούτως ώστε και την ομάδα του να βοηθήσει, αλλά και εμάς.

Πρέπει να ευχαριστήσω την ομοσπονδία της Τουρκίας, τον προπονητή και τους παίκτες. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ένα πολύ δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες. Πολύ δυνατό μεν, αλλά σε πολύ αθλητικά πλαίσια. Ελπίζω και πιστεύω στο μέλλον να δοθεί η ευκαιρία και στη δική μας χώρα να ανταποδώσουμε αυτήν τη φιλοξενία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News