Τα μπαράζ που περιμένουν... με το ένα πόδι στη γωνία!

Απόψεις
Τα μπαράζ που περιμένουν... με το ένα πόδι στη γωνία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

-Είναι προφανές ότι οι δύο εκκρεμότητες (ποια θα είναι η τελική βαθμολογία στη Football League και πόσες ομάδες τελικά θα υποβιβαστούν από τη Super League), κρατούν την ΕΠΟ μετέωρη, για το αν θα διεξαχθεί κανονικά το μπαράζ μεταξύ του 13ου της Super League, ΟΦΗ και του 2ου της Football League, Πλατανιά).

-Οι ζυμώσεις είναι τεράστιες με φόντο την πολιτική σκηνή και το «δράμα» του Πρωθυπουργού από τα Γιάννινα που συζητήθηκε έντονα και στη Βουλή. Και στο κάτω κάτω Ελλάδα είμαστε, για να μην παραξενεύονται μερικοί… (Ποια εξυγίανση και πράσινα άλογα...)

-«Σας ευχόμαστε ολόψυχα την υπεροψία και τον χλευασμό απέναντι στον ΠΑΣ και την πόλη μας, να ΤΑ εξαργυρώσετε στις εκλογές»!

Λίγες λέξεις αλλά καυστική η ανακοίνωση κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και του Αλέξη Τσίπρα, που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα, «Blue Vayeros».

Ή όπως γράφηκε η… ευχή των «Blue Vayeros» σε Τσίπρα, Βασιλειάδη!

-Να προσέξουν τις «παγίδες» που μπορεί να εμφανιστούν με χαμόγελο και με εμφάνιση σοβαρής και φίλιας προσωπικότητας. Στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχει άλλη ατζέντα. Η δική τους…

 -Δηλαδή αν κερδίσει την προσφυγή ο ΠΑΣ Γιάννινα κατά της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα, θα είναι κερδισμένοι και οι δύο κρητικοί! Και ο ΟΦΗ και ο Πλατανιάς, που θα αποφύγουν την ρουλέτα του μπαράζ…

Στην ποδοσφαιρική Ελλάδα που βιώνουμε… Ο ΟΦΗ έχει δίκιο που πιέζει για την κλήρωση

Τα μπαράζ αυτονόητα έχουν τον χαρακτήρα του «ο θάνατος σου η ζωή μου» Μια θέση στην κορυφαία κατηγορία κρίνεται από αυτά. Έτσι, κάθε λεπτομέρεια μετράει πολύ στις διοικητικές αποφάσεις ειδικά σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον μιας χώρας που δεν φημίζεται για τα καλά της.

Ο ΟΦΗ έχει απόλυτο δίκιο ζητώντας με τηλεφωνικές επαφές και εγγράφως την κλήρωση και τον ορισμό των αγώνων μπαράζ με τον Πλατανιά, ανεξάρτητα από την προσφυγή του ΠΑΣ, γιατί ο χρόνος που τρέχει και χάνεται δημιουργεί πρόβλημα, την ώρα που οι ομάδες είναι στη «φόρμα» τους.

Αλλά ακόμη κι αν παραταθεί η αγωνία από τους διοργανωτές σε αυτή την Ελλάδα που είμαστε, ο ΟΦΗ πρέπει να κρατήσει το ρυθμό και τη φλόγα του.

«Υπέρ του ΠΑΣ οι νομικές προβλέψεις του ΚΑΠ»

Η ζωή μας κύκλους κάνει! Ο ΠΑΣ Γιάννινα που προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την επικύρωση της βαθμολογίας έχει ως σύμμαχο την Λάρισα και τον Αλέξη Κούγια για την (μη) αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος! 

«Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξιος Κούγιας, μαζί με τη δικηγόρο του «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ», κα Χρύσα Σεβαστοπούλου, θα υποστηρίξουν την προσφυγή του «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ» κατά των αποφάσεων της Σούπερ Λιγκ και της ΕΠΟ όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων».

Αναφέρει επίσης ότι οι νομικές προβλέψεις του ΚΑΠ είναι υπέρ της προσφυγής: «Το έργο του κ. Κούγια και της κας Σεβαστοπούλου είναι ιδιαίτερα δύσκολο και με ιδιαίτερη πολιτική πίεση, αφού μόλις χθες στη Βουλή και μάλιστα με αυξημένη πλειοψηφία υπερψηφίστηκε η τροπολογία Βασιλειάδη, αλλά οι νομικές προβλέψεις του ΚΑΠ είναι υπέρ των απόψεων της προσφυγής του «ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ»

 «Εμείς στη SL2, όχι αυτοί…»

Οι ζυμώσεις για την αναδιάρθρωση και τον αριθμό 14, έχει φέρει νέο ζήτημα σε ομάδες. Η ΠΑΕ Τρίκαλα με ανακοίνωση υποστηρίει πως, μετά τις δηλώσεις Βασιλειάδη, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο στο πρωτάθλημα της Superleague 2 να συμμετάσχουν τελικά 14 ομάδες, ότι πρέπει να καλυφτούν από την 11η (Ηρακλής) και 12η θέση (Τρίκαλα) της Football League. Θεωρώντας ότι τα σωματεία της Γ’ Εθνικής, τα οποία κέρδισαν την άνοδο τους (σ.σ. και θέτουν ζήτημα μεταξύ τους μπαράζ), προσπαθούν ν’ ανέβουν δύο και όχι μία κατηγορία".

Κι άλλα "σφηνάκια"!

-Super 3: «Αν έχετε τόσο κάψα για τις “επιτυχίες” τους πηγαίνετε να φωτίσετε και τις Πρέσπες»

-Βασιλειάδης: «Οι ομάδες έχουν την απόλυτη ευθύνη για τη βία στα γήπεδα». (Η πολιτική αθλητική ηγεσία καμία!)

-Από την παροιμία «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» στο γνωμικό «όσο λιγότερο σκέφτονται οι άνθρωποι, τόσο περισσότερο μιλούν», όταν πρόκειται για …άρες, μάρες, κουκουνάρες…

- «Τελικός κυπέλλου Αγγλίας το ερχόμενο Σάββατο με μια σημαντική καινοτομία: θα γίνει με κόσμο»! (tweet Μανόλη Γρηγοράκη).

-Περιμένουμε τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ για το τι θα πει φέτος από το βήμα ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου. Αυτή τη φορά, πέρα από τα άλλα… μείζονα, ο μισθός του προέδρου της Ομοσπονδίας, αποτελεί από μόνο του γαργαλιστικό θέμα, που ίσως βρεθεί …γραμμένο και στην ιστορία!

-«Πήρε... φόρα ο Κουκουλάκης και λέει παρόλες σχετικά με το VAR, ενώ είμαστε πίσω στην εκπαίδευση και θέλουμε μήνες να το έχουμε στην Σούπερ Λίγκα, αυτός βγήκε στο ραδιόφωνο και είπε την... κοτσάνα ότι ο στόχος είναι να το έχουμε και σε μικρότερες κατηγορίες. Έλεος» (Λιτό, αλλά γεμάτο σχόλιο από τον Βαγγέλη Δουκάκο)

-Έχετε παρατηρήσει ότι οι επιτελείς της ΕΠΟ από κάθε τομέα, μετά τις παρδαλές για τα δεδομένα της χώρας αμοιβές τους, μιλούν ακόμη χειρότερα από τους πολιτικούς του αθλητισμού;

-Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος νέος Πρόεδρος στην Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News