Οι κλήσεις του Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα για το φιλικό με Τουρκία

Ποδόσφαιρο
Οι κλήσεις του Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα για το φιλικό με Τουρκία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο πρόσωπο ο Κώτσιρας του Αστέρα Τρίπολης

Περίοδο προετοιμασίας έρχεται για την Εθνική ομάδα, που στις 30 Μαΐου θα αντιμετωπίσει την Τουρκία σε φιλικό αγώνα που θα γίνει στην Αττάλεια.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τις κλήσεις για τις προπονήσεις που θα γίνουν στην Ολλανδία (στο Άπελντορν) από τις 22 ως τις 29 του μήνα.

Νέο πρόσωπο ο 26χρονος μπακ του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Κώτσιρας, που θα έχει την παρθενική του παρουσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά, οι ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, καθώς επίσης και πότε θα ενσωματωθούν σε αυτήν, ανάλογα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους:

22 Μαΐου: Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μασούρας, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας.

24 Μαΐου: Μαυρίας, Κολοβός

25 Μαΐου: Σταφυλίδης

27 Μαΐου: Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν προσκληθεί οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Δώνης για τις 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής για τους αγώνες με την Ιταλία (8/6, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11/6, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο των European Qualifiers.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News