Ποδόσφαιρο με... την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου!

Απόψεις
Ποδόσφαιρο με... την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα νέα ήθη της πολιτικής ηγεσίας δια χειρός Γιώργου Βασιλειάδη

Μεταφέρουμε ένα σχόλιο με τίτλο «Κεντρική διαχείριση σε SL2- FL με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου» από το εξιδεικευμένο σάιτ typologies.gr, που αναδεικνύει την κρατική παρέμβαση στο ποδόσφαιρο με την κεντρική διαχείριση σε Super League 2 και Football League… με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Είναι ακριβώς οι νέες εξυγιαντικές πρωτότυπες κινήσεις της πολιτικής ηγεσίας, που δημιουργούν μια «τριτοκοσμική» κατάσταση στο ποδόσφαιρο της χώρας. Διαβάστε:

«Κρατική κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ομάδων. Με την τροπολογία Βασιλειάδη σε νομοσχεδίου του υπουργείου υποδομών προβλέπεται η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου με τη θέσπιση μιας ενδιάμεσης κατηγορίας της Super League 2 ανάμεσα στη Super League 1 και στη Football League. Τα πρωταθλήματα της SL2 και της FL συνιστούν εξαρχής αντικείμενο κεντρικής διαχείρισης και εκμετάλλευσης και είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ποδοσφαιρικών ανώνυμων εταιρειών σε αυτά.

Η διάταξη αυτή θεωρείται πως θα προκαλέσει και νέες αντιδράσεις μεταξύ των ομάδων καθώς στο συγκεκριμένο πεδίο, θα αποφασίζει η κυβέρνηση για το μέλλον τους, επί των τηλεοπτικών θεμάτων.

Σε όλη την Ευρώπη είναι οι συνεταιρισμοί που αποφασίζουν για αυτά τα θέματα. Πως θα απαγορεύσει σε μια ομάδα να συνεργαστεί αν το επιθυμεί με την Cosmote, τη Nova ή την ΕΡΤ επειδή θα πάρει περισσότερα χρήματα;»

Και μόνο ο τίτλος τρομάζει κύριε Γιώργο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News