Γι’ αυτό σου λέω πάμε… Πάμε να φύγουμε από δω!

Απόψεις
Γι’ αυτό σου λέω πάμε… Πάμε να φύγουμε από δω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάει κι αυτή η εβδομάδα. Η επικύρωση στη δεύτερη κατηγορία φαντάζει πλέον απίθανη. Πάει και η άλλη… και κείνοι ανοήτως έδιναν ημερομηνία κλήρωσης… στις 7 Μαίου! Μπάχαλο και το είχαμε προβλέψει για τους αγώνες μπαράζ για το «εισιτήριο» στην Σούπερ Λίγκα.. Όταν ανακοίνωναν τις ημερομηνίες των μπαράζ με τις κληρώσεις έδρας και λοιπά, είχαμε επισημάνει ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ούτε από... ενστάσεις, ούτε από επικυρώσεις βαθμολογίας της κανονικής περιόδου των πρωταθλημάτων.

Να που έσκασαν ατάκα κι επί τόπου η... έφεση του Απόλλωνα Λάρισας και η ένσταση του Ηρακλή κατά του Πλατανιά!

Και καλά η επικύρωση της Σούπερ Λιγκ, με την Φούτμπολ Λιγκ τι γίνεται; Όλα αβέβαια, πρόχειρα και συχνά σκόπιμα.

Ότι και να γίνεται πάντως ο ΟΦΗ δεν αφήνει τα μάτια του πάνω στον μεγάλο στόχο της παραμονής του στη Σούπερ Λίγκα.

Τα μπαράζ δεν σηκώνουν υποτίμηση

Είναι δύο αγώνες που κρίνουν μια κατηγορία. Ο ΟΦΗ ξέρει μέσα από τη μακρά πορεία του, αλλά και από την ίδια την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πως το ποδόσφαιρο απαιτεί σοβαρότητα και εγρήγορση, ψυχή και πάθος ως τον ασφαλέστερο δρόμο προς την επιτυχία.

Οι διαφορετικές κατηγορίες από τις οποίες προέρχονται οι μονομάχοι των μπαράζ δεν υπολογίζονται. Ο ΟΦΗ και ο Πλατανιάς θα αγωνιστούν στην ίδια κατηγορία, αυτή του μπαράζ, για τον ίδιο στόχο, που είναι το μαγικό χαρτάκι παραμονής ή ανόδου. Δεν χωρά ούτε υποτίμηση, ούτε υπερτίμηση.

Μην ξεχνάμε πως ο αποκλεισμός του ΟΦΗ στο φετινό κύπελλο έγινε μέσα από δύο παιγνίδια, από τον Εργοτέλη ομάδα Football League.

Νομοθετεί θεωρώντας «φυσική» την αδικία

Σκληρό να ακούς από έναν κυβερνητικό πολιτικό ότι είναι φυσιολογικό να αδικεί με τα νομοθετήματά του. Το κάνει ξανά ο υφυπουργός επαγγελματικού αθλητισμού και τηλεοπτικών deals, με αφορμή την αναδιάρθρωση: «Προφανώς σε μια αναδιάρθρωση υπάρχουν αδικημένοι και αδικίες. Και ερχόμαστε να καλύψουμε αυτές τις αδικίες με ένα ασφαλές οικονομικό περιβάλλον. Αλλά, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες και ενδεχόμενα η ΕΠΟ να χρησιμοποιήσει αυτά τα “παράθυρα”, σε κάθε περίπτωση η τροπολογία δεν αναφέρει ούτε αριθμούς ομάδων, ούτε τίποτα, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, μια συγκεκριμένη συμφωνία. Αν κάνουμε πίσω, αυτό είναι πλήγμα για το ποδόσφαιρο, όχι ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών».

-Κι έτσι κύριε Γιώργο, είμαστε όλοι μια ευτυχισμένη οικογένεια, με τα λεφτά του κοσμάκη!

Γι’ αυτό σου λέω πάμε… σε ερμηνεία Γιάννη Πάριου.

Εσύ να περάσεις την αναδιάρθρωση με τον Μιχελογιαννάκη και αυτοί οι «δικοί μας»  να κρατήσουν 16 στη Σούπερ Λίγκα προς ΟΦΗ Γιάννινα και Πλατανιά…

Να αυξήσουν κατά δύο της Λίγκας 2 και να μειώσουν τις αδικίες στη Γ΄ εθνική…

Κάπως έτσι θα είναι λιγότερο άδικο από το άδικο… και ταιριάζει και με τον Καλαματιανό!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News