Tα θέματα που θα επηρεάσουν την ποινή της FIFA στην ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
Tα θέματα που θα επηρεάσουν την ποινή της FIFA στην ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε ζητήματα που αφορούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο εξετάζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία…

Αρνητικές είναι οι εκθέσεις των Χέρμπερτ Χούμπελ και Πετρ Φούσεκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με πέντε να είναι τα βασικά θέματα που συζητιούνται πριν αποφασιστεί η ποινή που θα επιβληθεί στην ΕΠΟ.

Μέσα στον Μάιο αναμένεται να συνεδριάσει μια υποεπιτροπή της επιτροπής Εθνικός Ομοσπονδιών της FIFA, και, όπως αποκαλύπτει η «Live Sport» και τονίζει το sport-fm.gr, η τιμωρία που θα επιβληθεί στην ελληνική ομοσπονδία θα βασιστεί στα εξής πέντε θέματα:

1. Η βία, που για ακόμα μια σεζόν έκανε την εμφάνισή της στα ελληνικά γήπεδα, με αποκορύφωμα το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που δεν ολοκληρώθηκε.

2. Η παραμονή του Βασίλη Γκαγκάτση στη θέση του Διευθύνοντος συμβούλου παρότι έχει ζητηθεί η απομάκρυνσή του μετά την καταδίκη του για την «Κάρτα Υγείας».

3. Ο ανύπαρκτος προγραμματισμένος για την επόμενη σεζόν και η απουσία θεσμοθέτησης από την κυβέρνηση της Super League 2.

4. Τα στημένα παιχνίδια, αφού η Ελλάδα διατηρείται στις πρώτες θέσεις της λίστας των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που δεν έχουν λάβει μέτρα.

5. Επικοινωνιακά φάουλ της ΕΠΟ, αφού παράγοντες της ομοσπονδίας έχουν δημιουργήσει κατά καιρούς θέματα με δηλώσεις τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News