Το… σαλεμένο γράμμα Χριστοβασίλη στην UEFA κατά του ΟΦΗ

Απόψεις
Το… σαλεμένο γράμμα Χριστοβασίλη στην UEFA κατά του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το… σαλεμένο γράμμα Χριστοβασίλη στην UEFA κατά του ΟΦΗ

«Πολιτικές πιέσεις για την αθώωση του ΟΦΗ»; Τι λες κύριε Χριστοβασίλη; Που το είδες και εκτίθεσαι και στην UEFA στέλνοντας επιστολές με τόση ανοησία καταφερόμενος και πάλι κατά του ΟΦΗ.

Δεν σου πήγαν καλά οι πωλήσεις χρωμάτων στην Κρήτη, μήπως και άρχισαν οι αναθυμιάσεις των αποθηκευμένων τοξικών χρωστικών ουσιών; Γιατί με τη λογική δεν εξηγείται, αυτό που διαβάζουμε στο γράμμα σου. Σαλεμένο φαίνεται:

«Αισθανόμαστε ότι υπάρχει πίεση από πολιτικούς και παράγοντες της Ελλάδας, ώστε το δευτεροβάθμιο Εφετείο να εκδώσει αθωωτική απόφαση όσον αφορά την υποψία ότι ο αγώνας του ΟΦΗ ήταν στημένος και διεφθαρμένος»

Ήταν στημένος και διεφθαρμένος; Για έλα κι απόδειξε το! Πάλι καλά που δεν γράφεις ότι ο ΟΦΗ σου στήνει και τις διαιτησίες για τις οποίες αναφέρεσαι! Αλλά που είναι η δικαιοσύνη; Κύριε ποδοσφαιρικέ εισαγγελέα, για κάλεσε τον πρόεδρο να αποδείξει ότι ο ΟΦΗ ήταν στημένος και διεφθαρμένος, αλλιώς στείλε τον για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου…

Για διάβασε τι λέει ο Κούγιας κύριε Χριστοβασίλη: «Ήμουν βέβαιος για την αθώωση του ΟΦΗ, γνωρίζοντας πως τα δικαστήρια αξιολογούν τα στοιχεία. Οι δικαστές που εξέδωσαν την απόφαση είναι κορυφαίοι, πολύ σημαντικοί δικαστές. Άλλο να υπάρχουν ενδείξεις κι άλλο να καταλήξουμε σε μια πλήρη απόδειξη. Άλλο οι αποχρώσες ενδείξεις κι άλλο η καταδίκη με την καταστροφή μιας ομάδας θα έπρεπε να υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα».

Για το ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του ΟΦΗ, παρ΄ότι είναι μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ: «Το δικό μου σύστημα αξιών μου επιβάλλει να έρχομαι απέναντι στο ποδοσφαιρικό μου συμφέρον. Και θέλω να καταλάβετε ότι είναι η στάση ζωής μου και κάποιοι κακόπιστοι παρεξηγούν τις επιλογές μου. Η Λάρισα συναγωνίζεται με τον ΟΦΗ, αλλά υπερασπίζομαι τον ΟΦΗ. Αυτός είμαι, δεν μπορώ να αλλάξω. Ειναι τιμητικό για μένα το ότι οι άνθρωποι που κατηγορούντο με επέλεξαν. Αν σκέφτονταν πονηρά δε θα με είχαν επιλέξει».

Για τη συνέχεια της Super League και ποια ομάδα θα παίξει στα μπαράζ της Football League: «Όπως προέβλεψα την αθώωση του ΟΦΗ βλέποντας τα ματς και τη βαθμολογία θα έλεγα ότι θα πρέπει να περιμένουμε τον αγώνα μεταξύ του ΟΦΗ και του Αστέρα Τρίπολης. Είναι σημαντικό να δούμε πώς θα βρεθούν οι ομάδες στο παιχνίδι αυτό, αλλά να δουμε και το αποτέλεσμα του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο. Την Κυριακη το βραδυ θα γνωρίζουμε ποιος θα υποβιβαστεί. Από Football League ο Πλατανιάς θα παίξει στα μπαράζ».

Άντε… ΠΑΣ για αναδιάρθρωση!

Έτσι μπράβο παιδιά! Έπρεπε να βρεθείτε κάτω από το μπαράζ, να αντικρύσετε κατάματα το φάσμα του υποβιβασμού για να πάρετε πρωτοβουλίες προκειμένου πλέον να μην περάσει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Μέχρι τότε... σιωπή των αμνών! Και ο κ. Χριστοβασίλης αδιάφορος και ο κ. Βρακάς λέει δεν ψήφισε στη επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου...

Φυσικά τώρα είδαν στον ΠΑΣ όπως αναφέρει το έγγραφό του, ότι "η υπό ψήφιση πρόταση θα δημιουργήσει αρνητικές εξελίξεις για το μέλλον της ποδοσφαιρικής μας ομάδας" και δώστου, δημάρχους, υποψηφίους, βουλευτές και συσκέψεις, με σκοπό τη στήριξη της προσπάθειας για την αποφυγή τέτοιων εξελίξεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News