Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Αντίδραση Βασιλειάδη στις πιέσεις: "Σε κάθε αναδιάρθρωση υπάρχουν αδικίες"!

Απαντώντας στις αντιδράσεις βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη, για την αναδιάρθρωση, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδη μιλώντας στο Metropolis 95,5 επέμενε ότι αυτή θα προχωρήσει κανονικά, αν και όπως παραδέχθηκε, υπάρχουν αδικίες, που θα γίνει προσπάθεια να μειωθούν.

"Διαφωνώ με οποιαδήποτε αναβολή, έγινε μια πρόταση σε συγκεκριμένο πλαίσιο με νούμερα, στοιχεία και με βάση τα προβλήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Αναπτύχθηκε παραφιλολογία για την τροπολογία, η οποία παίζει ελάχιστο ρόλο ως προς την αναδιάρθρωση. Αυτή δεν παίζει ρόλο ως προς τον αριθμό των ομάδων. Αυτό είναι θέμα της ΕΠΟ. Ο νομοθέτης ορίζει ποιες είναι οι επαγγελματικές κατηγορίες.
Για τις αντιδράσεις νομίζω αφορούν τις μικρότερες κατηγορίες, όπως σε κάθε αναδιάρθρωση υπάρχουν αδικίες. Είχα πει από την αρχή ότι αν υπάρχει περιθώριο για διορθωτικές κινήσεις για να μετριάζουν την αδικία, το συζητάω.
Το να πάω ένα χρόνο πίσω είναι σαν να το πάω στο ποτέ. Ποτέ δε θα είναι ώριμες οι συνθήκες. Όλοι πίστευαν ότι η Πολιτεία θα κάνει κωλοτούμπα. Μετά από 10 χρόνια μνημονίου, αν κάνουμε τα ίδια θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Πέρυσι έλεγα ότι δε με απασχολεί ποιος θα ανέβει και ποιος θα πέσει. Αν υπάρχει τρόπος να μειωθούν οι αδικίες διότι υπάρχει κύμα διαμαρτυρίας από τη Γ’ Εθνική, μπορούμε να το συζητήσουμε.
Πάμε να κάνουμε μεγάλη αλλαγή όμως, βάζουμε οικονομικό πλάνο με βάθος πενταετίας.

Για το αν τα χρήματα που θα δοθούν από την ΕΡΤ θα επιστρέψουν:

«Στην ΕΡΤ δε θα γυρίσουν πίσω τα χρήματα, όμως το σήμα της ΕΡΤ πηγαίνει σε όλους τους Ελληνες ανά την υφήλιο. Υπάρχουν και 600.000 νέοι και ο αθλητισμός τους ενώνει με την πατρίδα τους και το να έχουν πρόβαση δεν έχει τίμημα. Μέσα από αυτή την οικονομική κίνηση, το ισοζύγιο δε θα είναι αρνητικό. Δημιουργείς συνθήκες για να φτιάξεις την αγορά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια