Mε αλλαγές η Εθνική κόντρα στο Λιχτενστάιν

Ποδόσφαιρο
Mε αλλαγές η Εθνική κόντρα στο Λιχτενστάιν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν προλαβαίνει ο Παπασταθόπουλος, Σιόβας με παρτενέρ έναν εκ των Ρισβάνη και Κουρμπέλη…

O Σωκράτης Παπασταθόπουλος εξακολουθεί να έχει πόνους στον αστράγαλο και αφού χθες (19/3) έκανε θεραπεία, σήμερα (20/3) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έχει απειροελάχιστες πιθανότητες για να είναι ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Λιχτενστάιν (23/2, 21:45) για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2020.

Ο στόπερ της Άρσεναλ κατά πάσα πιθανότητα θα προφυλαχθεί, ώστε να είναι έτοιμος με τη Βοσνία στη Ζένιτσα (26/3), σε ένα ματς σαφώς πιο δύσκολο απ' αυτό στο Βαντούζ. Με δεδομένο μάλιστα ότι λείπει και ο Κώστας Μανωλάς, θα δούμε ένα δίδυμο στα σέντερ μπακ που δεν έχει παίξει ποτέ ξανά μαζί.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, αφού πολλοί παίκτες είναι τραυματίες. Πέρα από τον "Πάπα" και τον Μανωλά, λείπει ο Τοροσίδης, ο Μάνταλος, Πέλκας, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Ρέτσος, ο Παπαδόπουλος. Επομένως, οφείλει να βρει τις απαιτούμενες λύσεις, προκειμένου όλα να κυλήσουν κατ' ευχήν για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Δημήτρης Σιόβας είναι ο σίγουρος για τη μια θέση σέντερ μπακ και στο πλάι του θα βρίσκεται ένας εκ των Ρισβάνη και Κουρμπέλη, ο οποίος γι' αυτά τα ματς προορίζεται περισσότερο για στόπερ παρά για αμυντικός μέσος. Ο υψηλόσωμος αμυντικός του Ατρομήτου, όπως προκύπτει από τις ως τώρα δοκιμές, έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Βέβαια, υπάρχουν ακόμα δυο προπονήσεις και εκεί θα φανούν πιο καθαρά οι προθέσεις του 65χρονου ομοσπονδιακού τεχνικού. Το σίγουρο όμως είναι πως θα ξεκινήσει ένα δίδυμο στόπερ που δεν έχει αγωνιστεί ποτέ ξανά μαζί και θα έχει ενδιαφέρον το πώς θα συνεργαστεί. Όσο για τον Κολοβέτσιο, ενσωματώθηκε και προπονήθηκε, αλλά έρχεται ως λύση από τον πάγκο.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναχωρεί αύριο (21/3) και ώρα 11:00 με προορισμό την Ελβετία, όπου θα διαμείνει έως και την προσεχή Κυριακή. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 (τοπική) στο Sportplaz Reinau’s.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News