Ωραία εξυγίανση με... χάος, στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Απόψεις
Ωραία εξυγίανση με... χάος, στο ελληνικό ποδόσφαιρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Μήπως δεν είναι έτσι, όπως το γράφουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο; «Χάος στην Ελλάδα»!

-Για αυτό καθαυτό το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ η ΕΡΤ από το άθλια  χρεωκοπημένο ελληνικό κράτος πλήρωσε 52 εκατ. ευρώ για να πάρει η ΕΡΤ τα τηλεοπτικά δικαιώματα… Και από την άλλη να στερεί το δικαίωμα από τον πληθυσμό της περιφέρειας να δει στιγμιότυπα από το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής…

-Κι όπως το είπε ο Αλέφαντος, "ωραία εξυγίανση έφεραν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εξυγίανση αηδία. Δυο ντέρμπι στην Τούμπα σερί πέρσι διακοπή, το ντέρμπι των αιωνίων φέτος διακοπή".

-Αν πάντως πρόκειται για το χάος θα το βρεις στον υφυπουργό των σπορ, με τις τοποθετήσεις του, μετά τον Κοντονή.

-Μισή ώρα μιλούσε σε ραδιόφωνο για αναδιαρθρώσεις που δεν μπορεί να εφαρμόσει και άκουγες πράγματα που πραγματικά υποδηλώνουν χάος, όπως παραδείγματος χάριν αυτό:

-«…το να διορθωθούν κάποιες ενδεχόμενα αβλεψίες όπως ότι από την Γ' Εθνική δεν προβιβάζεται κανένας και η δεύτερη εθνική αντί για 12 να έχει 14 ομάδες για να βάλεις και δύο από την τρίτη, το συζητάμε. Μπορούμε να έχουμε βιώσιμες ΠΑΕ; Ακούγεται να φτιάξουμε μια δεύτερη κατηγορία με 32 ομάδες. Και με 75 και με 200 να είναι όλοι ευχαριστημένοι». (Το τερμάτισε…)

-«Σε μια άλλη γωνιά της Ευρώπης χθες βράδυ οι χιλιάδες φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας αποθέωναν τον Μέσι. Εδώ, για μια ακόμη φορά, ο χουλιγκανισμός κέρδισε το ποδόσφαιρο. Κύριοι της κυβέρνησης νόμοι υπάρχουν, βρείτε και τιμωρείστε επιτέλους τους ενόχους. Δεν μπορεί οι μαφίες να κάνουν κουμάντο στον αθλητισμό». (Γιώργος Μυαρωτάς, βουλευτής Αττικής και αντιπρόεδρος του Ποταμιού, αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο. Με αφορμή τα επεισόδια στο ντέρμπι των αιωνίων στο ΟΑΚΑ)

-«Το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα είναι το Καραϊσκάκη κι εκεί πρέπει να αγωνίζονταν πάντα η εθνική ομάδα». Ποιος το δήλωσε αυτό; Ο κατ’ εξοχήν «αρμόδιος» και χωρίς καμία σκοπιμότητα κομματικής ή πολιτικής υφής. Ο πανάξιος διεθνής μας, ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

-Οι… παπατζήδες πάντως δεν έχουν το θεό τους όταν λένε «κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός Κυπέλλου, αν...»

-Εύστοχο: «Πλέον, με δεδομένη την τιμωρία του Παναθηναϊκού (με -6 όπως λένε οι ειδικοί) ο Βασιλειάδης θα αλλάξει άποψη για το θέμα και απ’  ότι λέγεται θα καταθέσει μεν την τροπολογία, αλλά θα έχει ισχύ από την …επόμενη περίοδο γιατί θα μπλέξουν οι «πράσινοι»…» (Από την «Άποψη»)

-Τελικά όλοι αυτοί οι καλοθρεμμένοι τίποτες κρατούν τον ΟΦΗ ως εξιλαστήριο θύμα δυσφημίζοντας το όνομά του με τις Δεοντολογικές επιτροπές και τις αποκαλούμενες Εφέσεων ενώ έχουν καλύψει πραγματικά σκάνδαλα ημέτερων και αλλότριων…

-Κρίσιμη εποχή, για το Αύριο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News