Αποκλείστηκε από το Κύπελλο ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Αποκλείστηκε από το Κύπελλο ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχασε 4-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη σε διάστημα 14 λεπτών…

Πιο ο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 4-1 και με τρία γκολ σε διάστημα 14 λεπτών ο Αστέρας νίκησε τον Εργοτέλη και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος όπου βρίσκεται ήδη η ΑΕΚ.

Οι Αρκάδες που ήταν καλύτεροι σε όλη την αναμέτρηση έπρεπε να δεχτούν το γκολ της ισοφάρισης στο 72' για να βγουν ξανά στην επίθεση και να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση με τρία γκολ από το 79' μέχρι το 93'.

Μάλιστα η ομάδα του Γιώργου Παράσχου που εν γένει έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και να πάρει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον στόχο πλέον να είναι η παρουσία του σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου Ελλάδος μετά το 2013.

Από την άλλη ο Εργοτέλης που ήταν η μοναδική ομάδα της Football League που έφτασε τόσο μακριά έπαιξε ανοιχτά και στην Τρίπολη και αν πίστευε λίγο παραπάνω στην ανατροπή θα μπορούσε να την διεκδικήσει μέχρι τέλους αλλά μετά το γκολ του Αραβίδη που έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους κατέρρευσε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλούς οιωνούς καθώς και οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με σκοπό να παίξουν ποδόσφαιρο και να μην κλειστούν. Οι Αρκάδες ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 9' με πανέμορφο γκολ του Μπαστιανού ο οποίος έφυγε από τα δεξιά και με λόμπα με το αριστερό πάνω από τον Καλογεράκη έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 19' με τον Ρόλε να εκτελεί απευθείας με το αριστερό ένα φάουλ αλλά ο Καλογεράκης μπλόκαρε. Ο Αστέρας θα μπορούσε να πετύχει το 2-0 στο 27' αλλά η τελική πάσα προς τον Αραβίδη κόπηκε από την άμυνα του Εργοτέλη. Τρία λεπτά αργότερα ο Αστέρας έκανε μια ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ με τον Ρόλε να δίνει στον Τσιλιανίδη ο οποίος επιχείρησε τη σέντρα αλλά η κεφαλιά του Πασαλίδη πέρασε έξω.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Ορτέγκα,Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μπελόκ, Μπαστιάνος (83' Βλάχος), Τσιλιανίδης (65' Καλτσάς), Ρόλε (61' Φερνάντεθ), Αραβίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μπουτσάκης (75' Ροβίθης), Οικονόμου, Κοιλιάρας, Μπάτζιος, Μπρους (85' Γροντής), Ζόσεφ, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Ιατρούδης, Κουατένγκ (61' Καπνίδης).

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News