Ολοκληρώθηκε η συνάντηση, ψηφίζουν για συνέχιση ή μη της αποχής οι διαιτητές

Ποδόσφαιρο
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση, ψηφίζουν για συνέχιση ή μη της αποχής οι διαιτητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία και του υφυπουργού αθλητισμού έγινε η κρίσιμη συνάντηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Oλοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η συνάντηση των φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου, 16 μέρες μετά τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου. Διαιτητές, ΕΠΟ, Super League, Πολιτεία, Αστυνομία, FIFA - UEFA κάθισαν στο ίδιο τραπέζι.

Οι ρέφερι, τους οποίους εκπροσώπησαν στη συνάντηση οι διεθνείς Ιωάννης Παπαδόπουλος, Αναστάσιος Παπαπέτρου, Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, έθεσαν μεταξύ άλλων το θέμα της ασφάλειάς τους.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, οι τέσσερις διαιτητές απέστειλαν mail στους συναδέλφους τους, ώστε να ψηφίσουν αν επιστρέψουν στη δράση το τριήμερο 12-13-14 Ιανουαρίου ή εμείνουν στην απόφαση για αποχή. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως εντέλει "σφυρίξουν" από την επόμενη κιόλας αγωνιστική, κάτι που θα γίνει επισήμως γνωστό μέσα στη μέρα.

Παρόντες εκ μέρους της ΚΕΔ ήταν στη συνάντηση ο αρχιδιαιτητής, Μέλο Περέιρα, ο αναπληρωτής πρόεδρος Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν και το μέλος, Λιφ Λιντμπεργκ. Τη Super League εκπροσώπησε ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μπαταγιάννης και την Αστυνομία ο Ταξίαρχος Αθανασόπουλος.

Το παρών εκ μέρους της Πολιτείας έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, την ΕΠΟ εκπροσώπησε ο πρόεδρός της Βαγγέλης Γραμμένος, ο εκτελεστικός της γραμματέας Αλέξης Δέδες, ο αναπληρωτής πρόεδρος, Νίκος Βακάλης και ο νομικός σύμβουλος, Νίκος Μπάρτζης, ενώ τη FIFA - UEFA ο υπερσύμβουλος της ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News