Ανακοίνωση διαμαρτυρία για την «εφεύρεση Διαμαντόπουλου…» από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωση διαμαρτυρία για την «εφεύρεση Διαμαντόπουλου…» από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα των Χανίων κάλεσε την ΚΕΔ να παρέμβει μετά το ακυρωθέν γκολ στο ματς με τον Παναθηναϊκό και να δώσει λύσεις…

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου στην ήττα από τον Παναθηναϊκό, εξέδωσε ο ΑΟΧ - Κισσαμικός. Η ομάδα των Χανίων ζητά την παρέμβαση της ΚΕΔ και τόνισε ότι φέτος αδικείται συστηματικά από τους ρέφερι στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Κατά κύριο λόγο, ο Κισσαμικός φωνάζει για το γκολ του Ρίσκι που δεν μέτρηση, γιατί ο Διαμαντόπουλος θεώρησε ότι προηγήθηκε χέρι, μόνο που αυτό δεν φαίνεται στο ριπλέι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ - Κισσαμικού:

"Σε ένα παιχνίδι-γιορτή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρόσφεραν ωραίο θέαμα και πολλές φάσεις στους φιλάθλους που είχαν δυναμική παρουσία στο γήπεδο Περιβολίων, αλλά και σε όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση ο κ. Διαμαντόπουλος φρόντισε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Δυστυχώς γι’ αυτόν όλη η Ελλάδα είδε την “εφεύρεσή” του στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας μας για χέρι που δεν υπήρξε ποτέ.

Γενικότερα μετά την ισοφάριση – την οποία προσπάθησε ο ίδιος να αποτρέψει – ο κ. Διαμαντόπουλος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να επικρατήσει ο Παναθηναϊκός, που είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια της διαιτησίας.

Εχουν δει φέτος τα μάτια μας πολλά στο πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται ότι ούτε το Κύπελλο Ελλάδας αποτέλεσε εξαίρεση στα όσα γίνονται, που όπως φαίνεται για κάποιος λόγους γίνονται και δεν είναι απλά σύμπτωση τα επαναλαμβανόμενα και σοβαρά λάθη εις βάρος της ομάδας μας.

Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να το απαξιώνουν ακόμη περισσότερο τέτοιες διαιτησίες και να προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά, με αποτέλεσμα – εκτός του εκνευρισμού που προκαλούν στον κόσμο – να “οδηγούν” σε συμπεράσματα τους “υγιείς” ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ότι κάθε άλλο παρά διανύουμε περίοδο εξυγίανσης.

Παρακαλούμε την ΚΕΔ/ΕΠΟ έστω και την ύστατη στιγμή να πάρει τα “ηνία” της κατάστασης, διότι τα πράγματα στην ελληνική διαιτησία πάνε από το κακό στο χειρότερο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News