Δεδομένη η απόφαση για το Παγκρήτιο Στάδιο από την ΕΠΟ

Ποδόσφαιρο
Δεδομένη η απόφαση για το Παγκρήτιο Στάδιο από την ΕΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Παγκρήτιο Στάδιο και άλλες αθλητικές υποδομές του Ηρακλείου βρίσκονται σήμερα από νωρίς το πρωί στο… μικροσκόπιο του κλιμακίου της ΕΠΟ.

Ήδη μετά τον πρώτο εξωνυχιστικό έλεγχο και όπως διαμορφώνεται η κατάσταση, δείχνει ειλλημένη η απόφαση να αποτελέσει το «σπίτι» της Εθνικής μας, για τα προκριματικά του 2020. Αρκεί βέβαια, να γίνουν κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις που απαιτούνται και μάλιστα εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος.

Η επιθεώρηση θα συνεχιστεί, καθώς απόψε το βράδυ αναμένεται στο Ηράκλειο ο επιτετραμμένος της UEFA, Ντένις Κρούιζε, αφού είναι αυτός που επίσης θα περάσει από… κόσκινο το σύνολο του φακέλου: «Παγκρήτιο Στάδιο».

Για τη σημερινή επιθεώρηση το παρών έδωσαν, ο Άγγελος Μπασινάς από το τεχνικό τιμ της Εθνικής, ο ταμίας της Ε.Ε. της ΕΠΟ κ. Λασκαράκης και το μέλος της Ομοσπονδίας κ. Παπαχρήστος, όπως και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας κ. Αλέξης Δέδες. Μαζί έχουν έρθει και υπηρεσιακά στελέχη της ΕΠΟ.

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου και τον αντιπρόεδρο κ. Κουτεντάκη, έχουν συνάντηση στη Λότζια με το δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό.

Αναλυτικότερα τώρα, στα του ελέγχου που έγινε μέχρι αργά το μεσημέρι, είναι ξεκάθαρο ότι η ΕΠΟ θέτει πολύ υψηλά στάνταρ. Με βάσεις τις συζητήσεις που έγιναν, εφόσον μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο γίνουν όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις, το Παγκρήτιο Στάδιο θα είναι η έδρα της Εθνικής όχι μόνο για το ματς με την Ιταλία, αλλά και για τη συνέχεια.

Όσο για τις παρεμβάσεις, η βασικότερη αφορά το σκέπαστρο και ένα από τα σενάρια είναι να μεταφερθούν οι επίσημοι στην θύρα 11.

Ακόμη, έγιναν επισκέψεις σε «Γεντί Κουλέ», ΒΑΚ, το γήπεδο του Ηροδότου και το βοηθητικό του Παγκρητίου, που είναι στη λίστα για να αποτελέσουν τα προπονητικά κέντρα των ομάδων. Σε περίπτωση που όλα τα παραπάνω, πάρουν το ΟΚ από τους αρμόδιους, τότε θα είναι στην ευχέρεια της φιλοξενούμενης ομάδας να επιλέξει σε ποιο θα προπονηθεί.

Τέλος, απόψε το βράδυ, θα γίνει και έλεγχος με αναμμένους τους προβολείς στο Παγκρήτιο Στάδιο, ώστε να γίνει φωτομέτρηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News