H EΠΟ ζητά από τον Αλέξη Κούγια να παρουσιάσει στοιχεία

Ποδόσφαιρο
H EΠΟ ζητά από τον Αλέξη Κούγια να παρουσιάσει στοιχεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ομοσπονδία παραπέμπει τον Αλέξη Κούγια στον υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, προτρέποντας τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να παρουσιάσει στοιχεία για τις καταγγελίες του…

Mετά το μπαράζ ανακοινώσεων στη διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, εξαπέλυσε επίθεση σε ΚΕΔ, Θωμά Μητρόπουλο και όσους διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω δήλωσης του. Λίγες ώρες μετά, ήρθε η απάντηση από την ΕΠΟ, που καλεί τον Κούγια να καταθέσει με στοιχεία και ονόματα. Αναλυτικά:

"Οι δημόσιες καταγγελίες του ιδιοκτήτη της Α.Ε Λάρισα ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια είναι εξαιρετικά σοβαρές και προφανώς ευαισθητοποιούν την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ως νομικός ο κ. Κούγιας γνωρίζει φυσικά ότι τέτοιου περιεχομένου αναφορές πρέπει να παρουσιάζονται πάραυτα, με στοιχεία και ονόματα, ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η ΕΠΟ παραπέμπει άμεσα το θέμα στον υπεύθυνο άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, ώστε ο κ. Κούγιας να αποκτήσει τη δυνατότητα να καταθέσει, το συντομότερο, ενώπιον των αρμόδιων δικαιοδοτικών οργάνων όλα όσα γνωρίζει και κατήγγειλε στην κοινή γνώμη κι έτσι να συνεισφέρει έμπρακτα κι εκείνος, όπως διατίθεται στην ανακοίνωσή του ότι επιθυμεί, στην προσπάθεια για την αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News