Nίκη των Legends 2004 στην Κύπρο

Ποδόσφαιρο
Nίκη των Legends 2004 στην Κύπρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στόχος του φιλικού αγώνα ήταν η προβολή της αξίας του Fair Play…

Το σερί καλά κρατεί για τους Legends 2004, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 7-4 σε αγώνα 6x6 με τους επίλεκτους Κύπριους πρώην ποδοσφαιριστές, στο κλειστό «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία».

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιάννης Γκούμας, Παντελής Καφέςκαι Δημήτρης Παπαδόπουλος συμμετείχαν στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Πρεσβευτής Fair Play στην Κύπρο, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης και θυμήθηκαν τα παλιά.

Τη φιλική αναμέτρηση με τους Cyprus Legends, οι οποίοι αποτελούνταν από τους Χαραλαμπίδη, Κωνσταντίνου, Χαραλάμπους, Γιασεμάκη, Εγκωμίτη, Θεοδότου, Παναγιώτου, Μαλέκκο, Μιχαήλ, Μακρίδη, Κρασσά, Σατσιά και Χριστοδούλου, παρακολούθησαν μαθητές που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θυμήθηκαν τα παλιά, ενώ δεν έλειψαν τα… πειράγματα εκατέρωθεν. Στο φινάλε έγινε η απονομή του τροπαίου στους Legends 2004 και των αναμνηστικών μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Legends 2004: Νικοπολίδης, Γκούμας, Μπασινάς, Καφές, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Παπαδόπουλος.

Cyprus Legends: Παναγιώτου, Μακρίδης, Κωνσταντίνου, Χαραλαμπίδης, Χαραλάμπους, Μιχαήλ, Θεοδότου, Κρασσάς, Εγκωμίτης, Χριστοδούλου, Σατσιάς, Μαλέκκος, Γιασεμάκης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Legends 2004 τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News