Προέκυψε... Λάμπρου από τη συνάντηση Περέιρα-Χριστοβασίλη!

Απόψεις
Προέκυψε... Λάμπρου από τη συνάντηση Περέιρα-Χριστοβασίλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Τετάρτη 21 τρέχοντος ο κ. Χριστοβασίλης συναντήθηκε με τον κ. Περέιρα στα γραφεία της ΚΕΔ, για να διαμαρτυρηθεί για τις διαιτησίες κατά της ομάδας του. Με ένα βίντεο στο χέρι με περιεχόμενο φάσεων από τα ματς του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, κυρίως στα παιγνίδια με Ξάνθη, Λάρισα και Ατρόμητο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ηπειρωτικού τύπου (Θέμα διαιτησίας άνοιξε ο ΠΑΣ), "ο κ. Περέιρα από την πλευρά του και τα μέλη της ΚΕΔ καθησύχασαν τον κ. Χριστοβασίλη, , λέγοντας ότι θα επιληφθούν του προβλήματος και θα εξετάσουν τους προβληματισμούς του".

-Οι ορισμοί της προηγούμενης αγωνιστικής ήδη είχαν οριστεί. Έτσι ο πρώτος ορισμός μετά από αυτή τη συνάντηση έγινε για το βαρέως κρίσιμο βαθμολογικό ματς της "ουράς" Γιάννινα-ΟΦΗ με επιλογή στον Λάμπρου και στον Γρατσάνη, που έχουν "ειδικευτεί" σε αλλοιώσεις αποτελεσμάτων κατά της κρητικής ομάδας.

-Διαβάστε: Λάμπρου: Ένας... Άη Βασίλης από τον πάτο του βαρελιού, για τον ΟΦΗ

Φυσικά δεν υπάρχει κάτι μεμπτό από τη δημόσια συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πορτογάλο Αρχιδιαιτητή, απλά μας κάνει τρομερή εντύπωση πως σε ένα τόσο σοβαρό παιγνίδι με βαθμολογική σημασία, ζωής ή θανάτου, έγιναν αυτές οι επιλογές ορισμών από την ΚΕΔ. Τίποτε άλλο, περισσότερο, ή λιγότερο…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News