Προκρίθηκε ως πρώτη στην Elite Round η Εθνική Νέων, 3-0 την Βουλγαρία

Ποδόσφαιρο
Προκρίθηκε ως πρώτη στην Elite Round η Εθνική Νέων, 3-0 την Βουλγαρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πανηγυρικό τρόπο προκρίθηκε στην Elite Round η Εθνική Νέων, επικρατώντας με 3-0 της Βουλγαρίας στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Γιάννη Γκούμα έκανε το «3 στα 3» και πήρε έτσι την πρώτη θέση με το απόλυτο των βαθμών.

Αυτό θα την ευνοήσει στην κλήρωση του επόμενου γύρου φέρνοντας την αντιμέτωπο με ευνοϊκότερους αντιπάλους.

Στο ματς με τη Βουλγαρία μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα ήταν ο Αντώνης Γαϊτανίδης ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό στο 56' της αναμέτρησης και σε διάστημα 18 λεπτών κατάφερε να πετύχει χατ τρικ για την Εθνική Νέων.

Το πρώτο 45λεπτο ανάμεσα στις δυο ομάδες έληξε χωρίς κάποιο τέρμα με την Ελλάδα να έχει την υπεροχή αλλά να μη μπορεί να την αξιοποιήσει.

Στο δεύτερο μέρος το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έγινε καλύτερο με την είσοδο του Γαϊτανίδη αντί του Δούμτση στο 56' και στο 65' ο νεαρός ποδοσφαιριστής άνοιξε το σκορ σε μια ωραία επίθεση των παικτών του Γιάννη Γκούμα. Ο Αντζουλάς έκλεψε τη μπάλα, έδωσε δεξιά στον Λύρατζη ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Γαϊτανίδης στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε εύστοχα.

Ο ίδιος παίκτης στο 69' διαμόρφωσε το 2-0 με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ στην γωνία. Στο 83' και πάλι ο Γαϊτανίδης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Εμμανουηλίδης και έκανε το 3-0 πετυχαίνοντας χατ τρικ.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Αντζουλάς, Διαμαντής, Τσούσης (88' Λιάβας), Μελιόπουλος, Νεοφυτίδης (88' Κουτσουπιάς), Εμμανουηλίδης, Μπότος (71' Τζίμας), Δούμτσης (56' Γαϊτανίδης), Ιωαννίδης (88' Βοίλης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News