Μπαράζ πρόκρισης σήμερα για την Εθνική Κ21 με την Αυστρία

Ποδόσφαιρο
Μπαράζ πρόκρισης σήμερα για την Εθνική Κ21 με την Αυστρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 18:00 στην Τούμπα σήμερα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα…

Tο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Αυστρία για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ιταλίας δίνει σήμερα το απόγευμα (18:00, Τούμπα) η Εθνική Ελπίδων και στόχος της ομάδας του Αντώνη Νικοπολίδη είναι ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς της Τρίτης στην Αυστρία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του με μια προπόνηση που διεξήχθη στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και το καλό για την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη είναι πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού.

Από τους 23 παίκτες που έχει καλέσει ο μόνος που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αποψινή αναμέτρηση είναι ο Πασαλίδης που είναι τιμωρημένος και θα μπορεί να αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι εκτός έδρας.

Αναφορικά με την ενδεκάδα και τα πλάνα του Αντώνη Νικοπολίδη όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας προπονητής έχει να αντιμετωπίσει ένα μόνο δίλημμα και αυτό ακούει στο ποιος εκ των Μπουζούκη ή Ανδρούτσου θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα ως ο οργανωτής της ομάδας.

Ο πρώτος είναι σε δαιμονιώδη φόρμα και προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια και ίσως αυτό του δίνει το πλεονέκτημα για την ενδεκάδα. Από την άλλη ο Ανδρούτσος είναι από τους ποδοσφαιριστές που ήταν βασικό στέλεχος στην πορεία των προκριματικών αλλά τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί ελάχιστα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει κατασταλάξει στις άλλες δέκα θέσεις του αρχικού σχήματος ενώ φυσικά στην ενδεκάδα επανέρχεται ο Τσιμίκας που δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τη Λευκορωσία.

Κάτω από την εστία θα είναι ο Κότσαρης με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Σάλιακα, Νικολάου, Χατζηδιάκο και Τσιμίκα. Ως αμυντικός χαφ θα παίξει ο Καραχάλιος που θα έχει δίπλα του τον Γαλανόπουλο, ενώ την έτερη θέση στο χώρο του κέντρου διεκδικούν οι Μπουζούκης και Ανδρούτσος.

Στις δυο πλευρές της επίθεσης θα παίξουν οι Χατζηγιοβάνης και Λημνιός ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κωτσόπουλος του Ατρόμητου.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News