Άνετη νίκη της Εθνικής Νέων, έπαιξε και ο Κουτσουπιάς

Ποδόσφαιρο
Άνετη νίκη της Εθνικής Νέων, έπαιξε και ο Κουτσουπιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική Νέων ξεκίνησε με νίκη της υποχρεώσεις της στον 13ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19, επικρατώντας 4-0 του Γιβραλτάρ στη Στάρα Ζαγκόρα της Βουλγαρίας και βρίσκεται στην κορυφή με 3 βαθμούς, αφού το άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στη Ρουμανία και τη Βουλγαρία έληξε ισόπαλο 1-1.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Γκούμας χρησιμοποίησε ως αλλαγή στο 60ο λεπτό και τον πρώην ποδοσφαιριστή των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ και του Πλατανιά και νυν παίκτης της ιταλικής Μπολόνια, Ηλία Κουτσουπιά.

Η Εθνική προηγήθηκε πολύ νωρίς με τον Τζήμα στο 3΄ και στο 14΄ πέτυχε το 2-0 με τον Βοϊλή, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με δύο γκολ του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ένα στο τέλος του α΄ μέρους (45΄) κι άλλο ένα στο 86΄. Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής η Ρουμανία το Σάββατο 17/11, επίσης στη Στάρα Ζαγκόρα.

Ελλάδα: Χριστογεώργος, Λυρατζής, Τσαούσης (85΄ Νεοφυτίδης), Μιχαηλίδης, Αντζουλάς, Εμμανουηλίδης, Μελιόπουλος (85΄ Λιάβας), Μπότος (60΄ Κουτσουπιάς), Βοϊλής, Τζήμας (69΄ Δούμτσης), Μαρίνος (61΄ Γαϊτανίδης).

Γιβραλτάρ: Λόπεζ, Περέρα (72΄ Κάρνετζι), Βινέτ, Σέρα, Γιάμπιας, Μούιρ, Γκράσια (90΄ Μόγια Μπολτ), Πίκοκ, Ελ Χμίντι (72΄ Σμιθ), Περάλτα (87΄ Μπαουτίστα), Τζόουνς (71΄ Μάρκεζ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News