Ο Ολυμπιακός έκανε το «2 στα 2», με τη νίκη επί της Παναχαϊκής

Ποδόσφαιρο
Ο Ολυμπιακός έκανε το «2 στα 2», με τη νίκη επί της Παναχαϊκής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποστολή… εξετελέσθη για τον Ολυμπιακό, που επικράτησε 0-2 της Παναχαϊκής για το Κύπελλο Ελλάδας και πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη στον όμιλο του.

Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» από τα επεισόδια στις εξέδρες, με τη χρήση δακρυγόνων από την Αστυνομία, που οδήγησε σε 15λεπτη διακοπή.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και ήταν δύσκολοι να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός πάντως είχε φάσεις για γκολ και σαφώς πιο κλασσικές από την αντίπαλό του. Στο 17' μία πολύ καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Τοροσίδη που μπλόκαρε ο Σούλης. Στο 25' δεν δόθηκε πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα του Ντάσιου πάνω στον Τσιμίκα.

Στο 35' και το 38' υπήρξαν δύο φάσεις με πρωταγωνιστή τον Μάνο για να έρθει λίγο μετά το γκολ από τον Τοροσίδη. Κόρνερ από τον θετικό Ναουέλ και κεφαλιά του αρχηγού του Ολυμπιακού από το ύψος του πέναλτι και ενώ τον είχε χάσει ο Ντάσιος. Είναι η δεύτερη φορά που βάζει γκολ με κεφαλιά μετά το ματς με Ντουντελάνζ. Στο 42' ο Νάτχο πασάρει στον Τοροσίδη που με ένα σουτ έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Από το α' μέρος κορυφαίος και σκόρερ ήταν ο Τοροσίδης και διακριθέντες επίσης οι Νάτχο και Ναουέλ, με τον δεύτερο να έχει την ασίστ στο τέρμα του έμπειρου μπακ.

Στο 51ο λεπτό υπήρξε διακοπή στο ματς μετά από ένταση που προκλήθηκε μεταξύ αστυνομίας και μερίδας οπαδών στην εξέδρα που ήταν κόσμος των Πειραιωτών. Από τα χημικά η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και ο διαιτητής Παπαδόπουλος διέκοψε προσωρινά τον αγώνα για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Υπήρξε και ένας  τραυματίας από την ένταση και τα επεισόδια. Χτύπησε το κεφάλι του και του έγιναν ράμματα.

Στο 70ο λεπτό ήρθε και το 2-0 για τον Ολυμπιακό. Σέντρα από τον Τοροσίδη και ο Μάνος κέρδισε την μπάλα αλλά δεν πρόλαβε να σουτάρει καλά για να έρθει ο Ναουέλ και με ωραίο σουτ να σκοράρει. Ήταν και το πρώτο του τέρμα. Μέχρι το τέλος του αγώνα υπήρξαν και άλλες φάσεις αλλά το ματς έμεινε στο 2-0.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σούλης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος (58' λ. τρ. Πολίμος), Ελευθεριάδης, Πλέγας, Παπατόλιος, Μασούρας (46' Κυνηγόπουλος), Κολ, Μαυριάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Νάτχο (79' Φετφατζίδης), Ανδρούτσος, Ναουέλ (83' Μασούρας), Βρουσάι και Μάνος (76' Βοϊλης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News