Αναστασιάδης και επίσημα στο «τιμόνι» της Εθνικής ομάδας

Αθλητισμός
Αναστασιάδης και επίσημα στο «τιμόνι» της Εθνικής ομάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι και με τη… βούλα ο νέος προπονητής της Εθνικής, αφού η ΕΠΟ ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του.

Μάλιστα, αυτή έχει συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα ως τον Δεκέμβριο του 2019, όταν και ολοκληρώνεται η προκριματική φάση του Euro 2002.

Ακόμη έγινε γνωστό, ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνει διαπραγμάτευση με τον Μίχαελ Σκίμπε για τις λεπτομέρειες που αφορούν τη λύση της συνεργασίας.

Αναλυτικά: «Λύεται η συνεργασία με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών κ. Μίκαελ Σκίμπε. Η Ε.Ε. εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ε. Γραμμένο να διαπραγματευθεί με τον κ. Σκίμπε τους όρους της λύσης της συμβάσεώς του. Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα. Έγινε ομόφωνα αποδεκτή η πρόταση του προέδρου της ΕΠΟ. κ. Ε. Γραμμένου να προσληφθεί ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ομάδας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ. εξουσιοδοτήθηκε να διαπραγματευθεί τους οικονομικούς και λοιπούς όρους της συνεργασίας, η οποία θα έχει ετήσια διάρκεια έως τον Δεκέμβριο του 2019, οπότε ολοκληρώνεται η προκριματική φάση του Euro 2020».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News