Στον προσκήνιο ο Αναστασιάδης για τον πάγκο της Εθνικής

Ποδόσφαιρο
Στον προσκήνιο ο Αναστασιάδης για τον πάγκο της Εθνικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρχικά για τα δύο παιχνίδι με Φινλαδία και Εσθονία το Νοέμβριο και βλέπουμε…

Όλα δείχνουν Άγγελο Αναστασιάδη για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Εφόσον ο Μίχαελ Σκίμπε δεν θα συνεχίσει στη γαλανόλευκη και απλά αναζητείται η φόρμουλα για να λυθεί η συνεργασία μαζί του, η ΕΠΟ αναζητά την διάδοχη κατάσταση και μεγάλο φαβορί για να αναλάβει, είναι ο 65χρονος τεχνικός.

Βέβαια, σε πρώτη φάση για τα δυο παιχνίδια του Νοεμβρίου με Φινλανδία και Εσθονία στο ΟΑΚΑ και από 'κει και πέρα... βλέποντας και κάνοντας. Δεν αποκλείεται να συνεχίσει, αν η Εθνική πάρει τα δυο παιχνίδια και παράλληλα γίνουν οι απαραίτητες ζυμώσεις, όμως αρχικά θα καθίσει στον γαλανόλευκο πάγκο για τα δυο ματς του Nations League.

Αναφέρθηκε και χθες πως έχει προκριθεί η λύση για Έλληνα προπονητή, ότι έπεσαν στο τραπέζι πολλά ονόματα, αλλά όχι προπονητής που δουλεύει σε ομάδα της Super League. O Αναστασιάδης έχει εμπειρία από εθνική ομάδα, όντας εκλέκτορας της Κύπρου και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία και παράλληλα δεν θέλει χρόνο προσαρμογής.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν αντιδράσεις και φωνές που δεν θα ήθελαν την δική του παρουσία, αλλά εκεί φαίνεται πως καταλήγει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ στις 12:30 σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Από 'κει και πέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport24.gr, ανοικτό είναι και το θέμα του τεχνικού διευθυντή της Εθνικής ομάδας, αφού μένει να φανεί αν ο Ζήσης Βρύζας θα παραμείνει στο πόστο του ή θα έχουμε "αλλαγή σελίδας" και επιστράτευση άλλου μέλους της "χρυσής γενιάς" του 2004, που θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο και παράλληλα θα απορροφήσει τους κραδασμούς που θα υπάρξουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News