Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Μανωλάς: Θα μπούμε για τη νίκη στο ματς με την Φινλανδία

Αισιόδοξος για την αυριανή αναμέτρηση εμφανίστηκε ο Έλληνας διεθνής …

Μόνο νίκη θέλει η Εθνική ομάδα στο αυριανό παιχνίδι με την Φινλανδία όπως τόνισε ο Κώστας Μανωλάς που εμφανίζεται αισιόδοξος για την αναμέτρηση.

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς με μία ομάδα που έχει κερδίσει τρία παιχνίδια με 1-0».

Για τον Πούκι: «Είναι ένας καλός παίκτης που τρέχει πολύ και πιέζει πολύ. Σε κάθε περίπτωση όμως η ομάδα είναι έτοιμη να τον αντιμετωπίσει».

Για την Φινλανδία: «Θα την δούμε σε λίγο και την αναλύσουμε. Την ξέρουμε όμως την ομάδα μιας και την έχουμε ξαναπαίξει. Δεν μας φοβίζει όμως, πρέπει να μπούμε για τη νίκη και πιστεύω θα την πάρουμε».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η Εθνική: «Σημασία έχει η νίκη. Προτιμώ να έχουμε πιο μέτρια εικόνα και να κερδίζουμε τα ματς. Είχαμε μία σοβαρή εικόνα κόντρα στην Ουγγαρία. Στην Ελλάδα κοιτάμε μόνο τα αρνητικά και όχι τα θετικά. Δεν παίζαμε ποτέ όπως η Βραζιλία και η Ισπανία, ακόμα και επί Σάντος που ήμασταν πετυχημένοι. Εμείς έχουμε στόχο να κερδίσουμε το ματς. Ποτέ δεν κερδίζαμε με 4-0 ή 5-0».

Για το αν βολεύει και η ισοπαλία: «Στόχος μας είναι πάντα να μπαίνουμε και να κερδίζουμε. Ο προπονητής ποτέ δεν μας είπε να μείνουμε πίσω για να μην φάμε γκολ και να πάρουμε την ισοπαλία. Στην Ουγγαρία δεν μας βγήκε το πρέσινγκ με τον αντίπαλο. Στην έδρα μας μπορεί να μην κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά πήραμε το ματς και δεν διακινδυνεύσαμε ποτέ να χάσουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Είμαστε μία νέα ομάδα, δείτε και τις άλλες. Η Γερμανία αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο στο Μουντιάλ, η Ολλανδία και η Ιταλία δεν πήγαν καν».

Σχόλια