Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Μπορεί να... χάσει τον ΟΦΗ αν τιμωρηθεί ο Φορτούνης

Με μία ή δύο αγωνιστικές τιμωρίας αναμένεται να τιμωρηθεί ο Κώστας Φορτούνης για τις ύβρεις κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ...

Της υπόθεσης αναμένεται να επιληφθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, μετά την Τετάρτη (10/10), αφού βρίσκεται για προσωπικούς λόγους στο εξωτερικό. Αφού ζητήσει και εξετάσει το βίντεο του αγώνα από τη Nova, θα αποφασίσει αν θα ασκήσει δίωξη στο διεθνή μεσοεπιθετικό, είτε για ανάρμοστη διαγωγή που σημαίνει μία αγωνιστική (για το συγκεκριμένο άρθρο είχε τιμωρηθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης για τις χειρονομίες στους οπαδούς του ΟΦΗ), είτε με δύο για εξύβριση.

Στη συνέχεια, εφόσον ασκηθεί δίωξη, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, θα κληθεί σε απολογία από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, για την ερχόμενη εβδομάδα, το πιθανότερο για την Πέμπτη (18/10) ή την Παρασκευή (19/10).

Αυτό σημαίνει ότι κινδυνεύει να χάσει τα παιχνίδια με ΟΦΗ στις 21/10 ή και Απόλλωνα Σμύρνης στις 29/10 ενώ ακολουθεί και ο αγώνας Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στις 31/10.

Να σημειωθεί ότι οποιαδήποτε τιμωρία για ποδοσφαιριστή είναι άμεσα εκτελεστή και δεν χρειάζεται διάστημα πέντε ημερών όπως συμβαίνει με τις τιμωρίες έδρας.

Πηγή: sdna

Σχόλια