Για το «δύο στα δύο» απόψε η Εθνική κόντρα στην Ουγγαρία  

Αθλητισμός
Για το «δύο στα δύο» απόψε η Εθνική κόντρα στην Ουγγαρία  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες της, η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 (Epsilon TV) την Ουγγαρία στην κεκλεισμένων των θυρών έδρα της για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του UEFA Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με νίκη εκτός έδρας επί της  Ουγγαρίας αποκτά το πάνω χέρι στον όμιλό του και όλα δείχνουν ότι έχει τις δυνατότητες να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Σημαντικό παράγοντα αναμένεται να παίξει και το γεγονός ότι οι Ούγγροι θα στερηθούν την παρουσία του κόσμου τους καθώς είναι τιμωρημένοι λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι της προηγούμενης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Μίκαελ Σκίμπε αναμένεται να κάνει αλλαγές στην 11άδα της Εθνικής. Πολλά θα κριθούν από την ετοιμότητα του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος χθες έβγαλε μέρος της προπόνησης, ενώ πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τον Τοροσίδη ή τον Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας. Τέλος ίσως επανέλθει στην 11άδα ο Ζέκα που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας (με 15 συμμετοχές στη Κοπεγχάγη).

Όπως όλα δείχνουν, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη (ή Μπακάκη), Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Γιαννούλη.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ζέκα και ο Μπουχαλάκης, με τον Μάνταλο και τον Πέλκα στα πλάγια. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Δώνης, αν δεν τα καταφέρει τελικά ο Μήτρογλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News