Ο ΟΦΗ που μπορείς να οραματίζεσαι, ξανά...

Απόψεις
Ο ΟΦΗ που μπορείς να οραματίζεσαι, ξανά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οραματίζεσαι έναν άλλο ΟΦΗ με τα πρόσωπα που θα γυρίσουν σελίδα στην Κρητική ομάδα. Περιμένοντας, την ολοκλήρωση της μεταβίβασης και την ανάληψη της εξουσίας από τους νέους ιδιοκτήτες και τους ανθρώπους που θα οργανώσουν τη νέα πραγματικότητα που αξίζει να έχει αγωνιστικά η μεγάλη ομάδα της Κρήτης, η συγκίνηση αρχίζει ήδη να αναδύεται στον φίλαθλο κόσμο.

Τίποτε δεν πήγε χαμένο στον ΟΦΗ μέσα από την οικονομική ταλαιπωρία του τόσα χρόνια και την μη συμβατή τελικά επιλογή της πολυμετοχικότητας. Ο ΟΦΗ, το dna του, το διαμέτρημά του, το όνομά του ο κόσμος του και μαζί η Κρήτη που ακτινοβολεί πάνω του, ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια μεγάλη δύναμη, που μπορεί να έλξει αυτό που αξίζει..

-Όλα τα στοιχεία για την ποιότητα της ιδιοκτησίας είναι πολύ ενθαρρυντικά και αισιόδοξα, ενώ μπορεί να υπάρξουν ακόμη περισσότερα καλά και αυξημένα δεδομένα  που την αφορούν. Το ευχάριστο είναι ότι μόνο καλά στοιχεία συναντάς στην ταυτότητα της οικογένειας του κ. Μπούση, είτε από το διαδίκτυο, αλλά κυρίως από ομογενείς μας στην Αμερική που στάζουν μέλι αναφέροντας τις δράσεις και τις δραστηριότητες της. Γιατί δεν είναι μόνο τα λεφτά, είναι και η ποιότητα των αθρώπων στο ποδόσφαιρο.

-Η επιλογή των Σαμαρά και Πουρσανίδη στο αγωνιστικό μέρος και στους τομείς οργανωτικής του ευθύνης, είναι μεγάλου βεληνεκούς. Θα αλλάξουν πολλά, ίσως όπως θα χρειάζονταν να έχει πάντα ο ΟΦΗ.

-Περιμένοντας… την επιστροφή στο μέλλον, όπως τονίσαμε χτες, φαίνεται ότι από το σημείο εκείνο και μετά θα βρει άλλο πεδίο έκφρασης και το ίδιο το ρεπορτάζ, καθώς αναμένεται να αυξηθεί η επιρροή του αγωνιστικού και δημιουργικού ενδιαφέροντος, όπως σε κείνες και καλές εποχές που συνεχίζουν να προσφέρουν με τις παρακαταθήκες τους στο μέλλον του ΟΦΗ.

-Έχουν μεριμνήσει για το ποινολόγιο που αφορά των Κώδικα Δεοντολογίας στην ΕΠΟ, αλλά η ίδια Επιτροπή Δεοντολογίας, δεν έχει βάλει ούτε ένα πετραδάκι πάνω στο άλλο, από τη μέρα της σύστασής της, ενώ οι «μεγάλοι ξεσαλώνουν» με ψύλλου πήδημα!

"Σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 4 του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ, επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης αποτελεί και η δυσφήμιση της ΚΕΔ ή των διαιτητών με δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις ή κρίσεις.  Οι ποινές που επιβάλλονται: α) Χρηματική ποινή από 30.000 ως 50.000 ευρώ. β) Σε περίπτωση πρώτης υποτροπής διπλασιάζεται η χρηματική ποινή. γ) Σε περίπτωση κάθε νέας υποτροπής, επιβάλλεται χρηματική ποινή τουλάχιστον 120.000 ευρώ και αφαίρεση 2 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, της υπαίτιας ομάδας κλπ."

-Οι φωνές πυκνώνουν διαρκώς κατά της κυβερνητικής επιλογής να χρηματοδοτήσει τις ΠΑΕ μέσω της ΕΡΤ, ενώ έχει αφήσει στην απελπισία το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.  Νεότερη αντίδραση προκλήθηκε από την ΕΠΣ Θράκης, και τον πρόεδρός της Μάνο Γαβριηλίδη:

«Η Πολιτεία βλέπει δυστυχώς μόνο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αφήνει στην καλή θέληση όλων των πραγματικών εραστών του ποδοσφαίρου το ερασιτεχνικό. Δόθηκαν εκατομμύρια μέσω της ΕΡΤ σε επαγγελματικές ομάδες, σε Ανώνυμες Εταιρείες και όχι σε εμάς. Τα χρήματα στις Ενώσεις όλο και λιγοστεύουν. Ούτε η ΕΠΟ βοηθά όπως παλιά, με 5-10 χιλιάρικα τον χρόνο, καθώς δεν διαθέτει ούτε η Ομοσπονδία χρήματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News