Πήρε την πρόκριση η Επισκοπή, 0-1 τη Χαλκίδα

Ποδόσφαιρο
Πήρε την πρόκριση η Επισκοπή, 0-1 τη Χαλκίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πέρασε η Επισκοπή η οποία επικράτησε με 0-1 του ΑΟ Χάλκις στι Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας στην 1η φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Ρεθύμνου ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι και μόλις στο 6’ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, με το αυτογκόλ του Σαββίδη έπειτα από το κόρνερ του Χαλκιαδάκη.

Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, πίεσαν για την ισοφάριση ωστόσο η αμυντική γραμμή της Επισκοπής κράτησε το υπέρ της σκορ. Οι ευκαιρίες των Ντάμπου, Μπασινά και Μπερίσα πέρασαν ανεκμετάλλευτες στο πρώτο μέρος ενώ το ίδιο συνέβη και στην επανάληψη με αυτή του Παπαδάκη.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού και η Επισκοπή πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΧΑΛΚΙΔΑ (Τίμος Καβακάς): Σταυριανός, Σταματόπουλος, Νυφαδόπουλος (79’ Δούλος), Γιαλαμούσης, Σχίζας, Πατερίτσας, Ντάμπος, Ντελέκος, Μπασινάς (41’ Μπουζουράς), Αντέμ (64’ Βλάχος), Παπαδάκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Λυρώνης): Κελαιδής, Νάκας, Φοβάκης (53’ Πήλιος), Σέχου, Μποτωνάκης, Σαββίδης, Σουμπασάκης, Χαλκιαδάκης, Τσικουδάκης (81’ Λουμπάκης), Μπανγκουρά (53’ Σωπασής), Τζόρνταν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News