Σύλλας Λουτσέτης: «Αυτοί που πρέπει να ξέρουν, ξέρουν…»

Απόψεις
Σύλλας Λουτσέτης: «Αυτοί που πρέπει να ξέρουν, ξέρουν…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμία σχέση με τον Λεύκιο Κορνήλιο Σύλλα που κατέστρεψε τον Πειραιά το 86 μ.Χ. Ο Σύλλας Λουτσέτης, πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου που εκλέχτηκε με τη βοήθεια του "λιμανίσιου" μπλοκ, δεν διαθέτει πολιορκητικούς κλοιούς, αλλά φτιάχνει από τις καλύτερες πίτσες στην Ιεράπετρα, προτιμώντας την απλή, για τον συμβολισμό της.  

"Όπως λέμε απλός άνθρωπος", μας είπε χτες, μετά από ένα μπαράζ σχολιασμών επειδή ψήφισε διαφορετικά από τις άλλες τρεις κρητικές ενώσεις στη γενική συνέλευση της ΕΠΟ.

"Δεν υπήρξε καμία γραμμή τι θα ψηφίσουμε, ούτε διαφοροποίηση, και καθόλου αποχώρηση από το πνεύμα συνεργασίας με τις Ενώσεις της Κρήτης. Ψήφισα θετικά τον διοικητικό απολογισμό, γιατί ως επαγγελματίας, έχω το κριτήριο και την άποψη ότι καμιά διοίκηση δεν μπορεί να κριθεί σε οκτώ μήνες".

-Τι σας είπαν οι ομόλογοι σας από την Κρήτη. Εκείνοι ψήφισαν όχι…

«Μίλησα μόνο με τον Τζώρτζογλου. Είναι ο πιο έμπειρος. Του εξήγησα ότι αυτή η διοίκηση της ΕΠΟ, μας έχει φερθεί εντάξει με τα οικονομικά και τα πρόστιμα που μας ανέθεσε να εισπράξουμε υπέρ της Ένωσης μας, ενώ μας όρισε και τη σχολή της UEFA, μετά το καλοκαίρι. Του εξήγησα τη θέση μου…».

-Πως αντέδρασε;

«Δεν έφερε καμιά αντίρρηση. Είπε μάλιστα «Καλά έπραξες». Δεν έχω κρυφτεί ποτέ πίσω από το δάκτυλο μου…».

-Λένε όμως αυτό το γνωστό  ότι… αλλού τρώτε και πίνετε και αλλού… Κι ότι έχετε δεχτεί χορηγία…

«Αυτά τα λένε άνθρωποι με εισαγωγικά… Άκου μόνο αυτό: Αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν, γνωρίζουν και αυτό που αισθάνομαι εγώ, το αισθάνομαι, για το πρώτο. Το άλλο είναι παντελώς ανάξιο».

-Δηλαδή είστε ευχαριστημένος από τον τρόπο που διοικείται το ποδόσφαιρο; Θεωρείται ότι συντελείται «εξυγίανση»;

«Όχι δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος και ειδικά με τα οικονομικά και τις προσλήψεις, όπου άσκησα κι εγώ κριτική, αν και πάντα υπήρχαν αυτά... Δεν πιστεύω όμως, ότι κάνουν κουμάντο αυτοί που είναι στη διοίκηση. Και τώρα και πριν… Δυστυχώς αυτά είναι τα δεδομένα μας και του ξένους, εμείς τους φέραμε… Υπάρχει ένα σενάριο για πρόωρες εκλογές. Για να δούμε…»

-Και οι επαφές σας με τον Μάλαμα, που φέρεται ως ειδικός σε αποστολές μεταστροφής των Ενώσεων;

"Δεν έχω κόντρες με κανέναν. Είμαι αληθινός και ειλικρινής. Το να μιλάς με κάποιον σημαίνει ότι είναι δωροδοκία; Έχω καλές σχέσεις και με τον κ. Μάλαμα και επιβάλλεται αφού ως μικρή Ένωση, δεν μας συμφέρουν οι κόντρες".

-Με τον Κουκουλάκη;

"Άντε ένα τηλεφώνημα και μια φορά μόνο που συναντηθήκαμε μετά τις εκλογές της ΕΠΟ στο αεροδρόμιο και είπαμε κάποια πράγματα στο πόδι, διότι του είχαν μεταφερθεί πληροφορίες που δεν ήταν αληθείς για τη διοίκησή μας."

-Πάντως, αποφύγατε τις "σφαγές" στους πίνακες διαιτησίας, όπως βλέπουμε;

"Ναι είμαι ικανοποιημένος και με τον Πάγκαλο και με τον Σωτηριάδη και τον Κολητά, που είναι με μεταγραφή».

- Σερβίρετε και special ρώσικη πίτσα τώρα με το Μουντιάλ;

(Γέλια…)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News