Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Επιστολή Τζώρτζογλου για τις παρεμβάσεις Βασιλειάδη

Οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα σχέδια του υφυπουργού αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για αναδιάρθρωση στη Σούπερ Λίγκα, προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Τζώρτζογλου!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ με επιστολή του προς ΕΠΟ και Βαγγέλη Γραμμένο, τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας και τις Ενώσεις όλης της χώρας επικρίνει την παρέμβαση του υφυπουργού στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, χαρακτηρίζοντάς την «θρασύτατη» και επισημαίνει πως είναι δυνατόν να υπόσχεται 30 εκ. ευρώ κρατική επιχορήγηση στις ΠΑΕ, όταν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχει να λάβει επιχορήγηση 10 χρόνια.

Αναλυτικά η επιστολή Τζώρτζογλου

 

«ΠΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΟ κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ

ΠΑΕ SUPER LEAGUE   

ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

 

Αγαπητέ φίλε Πρόεδρε. Αγαπητοί συνάδελφοι..

 

Με απορία, αγανάκτηση και πολλά ερωτηματικά παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

 

Συμβαίνουν πολλά όμως εκείνο που μας προκαλεί οργή και αγανάκτηση είναι το γεγονός της θρασύτατης παρέμβασης του υφυπουργού αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στις διοργανώσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στο πόσος θα πρέπει να είναι ο αριθμός των ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ… Χθες 12, σήμερα 20, αύριο πιθανότατα 40 ή ίσως και 80.

 

 Διαβάζουμε ότι έχει εξασφαλίσει 30.000.000 για να επιδοτήσει ανώνυμες εταιρείες ποδοσφαίρου μέσω της κρατικής ΕΡΤ και την ίδια στιγμή 4.000 ερασιτεχνικά σωματεία έχουν να πάρουν επιχορήγηση 10 χρόνια.

 

Ο υφυπουργός αθλητισμού σχεδιάζει και προγραμματίζει, συνομιλεί και συνεδριάζει με UEFA και FIFA, παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου... Και όμως η βουβαμάρα συνεχίζεται...

 

Ως πότε η Ομοσπονδία θα τηρεί στάση σιωπής σε αυτή την κατάσταση; Ως πότε οι Ενώσεις και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα μένουν έρμαια στη σκιά συμφερόντων;

 

Στις 29 Ιουνίου στην Γ.Σ της ΕΠΟ στην Αθήνα θα πούμε περισσότερα...

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

ΝΙΚΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ»

Σχόλια