Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον Απόλλωνα Σμύρνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγο μετά το φινάλε της Σούπερ Λίγκ ήδη δύο παίκτες έχουν αποχωρήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης(Τσόβιτς και Τσουκαλάς) ενώ αναμένεται στο επόμενο διάστημα να «κουνήσουν» μαντήλι και ακόμα τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει για τον Απόλλωνα Σμύρνης με το νέο τεχνικό, Βαλεριέν Ισμαέλ να αρχίζει το… ξεσκαρτάρισμα.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» δεν υπολογίζει σοτυς Ντεβέσα, Κούρο και Σιατραβάνη και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι επαφές ούτως ώστε να λυθεί η συνεργασία τους με την ομάδα της Ριζούπολης.

Αυτό βέβαια, οδηγεί και στο συμπέρασμα πως κατά πάσα πιθανότητα ακόμα περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα συνεχίσουν τον… χορό των αποχωρήσεων και όπως είναι φυσιολογικό η μεταγραφική ενίσχυση που θα χρειαστεί η ομάδα για τη νέα σεζόν θα είναι μεγαλύτερο από όση υπολόγιζαν οι διοικούντες την ομάδα.

ΟΦ Ιεράπετας και Νίκη Βόλου απέστειλαν στην ΕΠΟ ειδικό αίτημα για αλλαγή του γηπέδου στο οποίο αναμένεται να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου ερασιτεχνών.

Οι δύο ομάδες διατηρούν κοινή πορεία πλεύσης με σκοπό το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί σε γήπεδο μεγαλύτερης χωριτικότητας καθώς τόσο η πλευρά του ΟΦΙ όσο και εκείνη της Νίκη Βόλου θεωρούν ότι εκείνο του Κερατσινίου δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες του τελικού.

Επιπρόσθετα, ο ΟΦΙ επιθυμεί και την αλλαγή ώρας της αναμέτρησης(νωρίτερα από 18:00) με την απόφαση αυτή να είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου  η  αποστολή  της  ομάδας  αλλά  και  οι  φίλαθλοι  που  θα ταξιδέψουν  στην  Αθήνα  για  τον  αγώνα , να προλάβουν να μεταβούν  για  την  Κρήτη  το  Σάββατο  το  βράδυ, μετά τον τελικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News