Ζητάει την τιμωρία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ζητάει την τιμωρία ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός απευθύνθηκε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ζητώντας τις τιμωρίες των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για όλα όσα συνέβησαν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν βάσει του άρθρου 15 να επιβληθεί σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ποινή έδρας από 2 έως 4 αγωνιστικές, πρόστιμο και αφαίρεση τριών βαθμών.  

Συγκριμένα ζήτησαν να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στους φιναλίστ του τελικού για παράβαση του άρθρου που μιλά για «είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου, που συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας».

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός καταγγέλλει και τους παρατηρητές του τελικού και ζητάει την τιμωρία τους, ισχυριζόμενη πως δεν κατέγραψαν όλα τα περιστατικά. Η καταγγελία των Πειραιωτών θα κριθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα σήμερα, ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 15:00 στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και βάσει του κατηγορητηρίου, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απειλούνται με βαρύ πρόστιμο και όχι με κάποια μεγαλύτερη ποινή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News