Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Η πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την εξόφληση των ποδοσφαιριστών

Σε συνάντηση που είχε με τους παίκτες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωσταντίνου πρότεινε εξόφληση της δόσης του Δεκεμβρίου και 50% εκείνης του Φεβρουαρίου μέχρι την Πέμπτη και εξόφληση στις 10 του επόμενου μήνα ενώ δεν έγινε κάν λόγος για τα οφειλούμενα του Μαϊου.

Ο Βασίλης Κωσταντίνου και ο οικονικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Γιώργος Στάμος, έδωσαν το παρών το απόγευμα της Τρίτης στο Κορωπί, όπου σε συνομιλία που είχαν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας πρότειναν να δοθεί το 50% του Δεκέμβρη και του Φλεβάρη μέχρι την Πέμπτη ενώ παράλληλα η εξόφληση του Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιούνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε η συνάντηση στο Κορωπί του προέδρου του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, με τους ποδοσφαιριστές. Η πρόταση διοίκησης είναι να τους καταβληθεί άμεσα μέχρι την Πέμπτη το 50% της ολικής οφειλής για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο.

 Το υπόλοιπο 50% με επιταγή που θα έχει λήξη στις 10 Ιουνίου 2018 προκειμένου να γίνει εξόφληση Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου. Η τελευταία δόση του Μαΐου θα συζητηθεί εκ νέου για το πότε θα εξοφληθεί.

Οι παίκτες δέχθηκαν θετικά το πρώτο σκέλος για Δεκέμβριο και Φεβρουάριο και ήταν λίγο πιο επιφυλακτικοί για τον Μάιο. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δείχνοντας εμπιστοσύνη στις προτάσεις της διοίκησης δέχθηκαν επιταγές θεωρώντας ότι θα εξοφληθούν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Σήμερα ήταν η τελευταία προπόνηση της χρονιάς».

 

Σχόλια